Cajove sviecky, vonne tycinky, aromaterapia, ezoterika a relax

Príspevok v téme: Cajove sviecky, vonne tycinky, aromaterapia, ezoterika a relax
AdamKrt

Pouzivate niekto cajove sviecky napr. do aromalamp ? Ake, kde ich kupujete ? Kupil som nejake velke balenie, pisu, ze vydrzi 3 hodiny sviecka a vydrzi tak ledva 2 hodiny... Aku znacku kupujete, pripadne kde - vacsie balenia ?

Ake silice, ci vonne oleje pouzivate ? Ktore sa vam pacia ? Pouzivate niektore aj napr. pri relaxacii, masazi, milovani ?

A co vonne tycinky, ake s nimi mate skusenosti ? Mozete nieco odporucit a popisat ucinky ?

Solna lampa - ma na Vas nejaky ucinok ?

Co usne sviecky - pouzivate to niekto ?
Ake je to ?

Pisme tu napr. o podobnych sprijemnovacoch pohodovej atmosfery...

Relaxujete niekto s ezoterickou hudbou ? Co vas ukludnuje, ci doda energiu ?

Sol do kupela: pouzivate nejaku konkretnu ? Ylang-Ylang, borovica, magneziova, ruzova, levandula,.....? Ma to nejake ozaj pozitivne ucinky ?

sharald

ja som si kúpil dúhovú sviečku a parádne sa pri nej relaxuje. ocenila aj priateľka, vraj som ju na ňu zbalil :-) teda dala pusu po zmagorení sviečkou :-)

ojka

adam (:
ja v poslednej dobe veľmi rada počúvam tento štýl pri sviečkach www.youtube.com
je to super...
alebo potom si viem pustiť niečo na štýl "zvuky prírody", voda, vtáci a tak ((:

jaaa83

kupila som cajove sviecky do solnej lampy a po otvoreni som zistila,ze riadne smrdia,ako benzin..!! hned ako som zapalila,rozbolela ma hlava.ako mozu take nieco predavat?na milion percent to musi skodit zdraviu.ta akurat som vyhodila 5 eur.

kvaki

aaaaaale existuje taká výberovka Erotic lounge (asi 5 CD už vyšlo) - je to príjemná hudba na romantický večer.

kvaki

K hudbe sa vyjadriť neviem, občas si pustím chillout, ale ezoteriku už dlho nie :)

aromalampa je moja srdcovka. mám rôzne éterické oleje a niekedy ich aj kombinujem.
na večer si dávam škoricu. ale ak sa potrebujem učiť, alebo dlho pracovať pri pc, dám skôr citrón, mandarinku, eukalyptus. Keď som chorá, dám veľa citrónového, hovorí sa, že ničí baktérie.

určite neodporúčam kupovať lacné syntetické smrady, ale radšej skutočné oleje.

jania

odkedy pracujem so svieckami, pouzivam len tie. cajova hori 5hodin a celu dobu vonia. vsetky sa skvapalnia a vonanu celu dobu horenia. su aj zdraviu nezavadne, vyrobene z parafinu. prijemne vone aj na masaze, ci nejaku tu romantiku :) k tomu krasne svietnicky. a super aromalampy, bez vodicky a olejcekov, len vosk z ktoreho sa vyparuje vona.alebo olej, do ktoreho sa daju bambusove tycinky a cez ne sa vyparuje vona, prevonaju cely byt. a pri milovani, nejaku nevtieravu vonu a romantika pri ziare sviecky. ak chcete viac info, kludne mi napsiste poslem vam e-katalog.

AdamKrt

Skusim ozivit temu:

co nejake skladby, pripadne pesnicky. Ale take velmi, velmi dojemne pri ktorych vypina mozog a rozplyvate sa v pocitoch, prezivate ich. Nieco co privodi stav uvolnenia, ze vsetko okolo zmizne... Ci uz klasicka hudba, instrumentalna, ci nieco modernejsie. Len nech je to precitene... :)

ojka

adam, ten santal som neskúšala teda, ale to máš tak, jak so škoricou, niekto tu vôňu miluje a ja ju nemôžem ani cítiť (-:O

AdamKrt

Co vona napr. santaloveho dreva ? Skusali ste to niekto ? Ako to vonia ? Vraj polke ludom to vonia, polke smrdi :)