Cajove sviecky, vonne tycinky, aromaterapia, ezoterika a relax

Príspevok v téme: Cajove sviecky, vonne tycinky, aromaterapia, ezoterika a relax
AdamKrt

Pouzivate niekto cajove sviecky napr. do aromalamp ? Ake, kde ich kupujete ? Kupil som nejake velke balenie, pisu, ze vydrzi 3 hodiny sviecka a vydrzi tak ledva 2 hodiny... Aku znacku kupujete, pripadne kde - vacsie balenia ?

Ake silice, ci vonne oleje pouzivate ? Ktore sa vam pacia ? Pouzivate niektore aj napr. pri relaxacii, masazi, milovani ?

A co vonne tycinky, ake s nimi mate skusenosti ? Mozete nieco odporucit a popisat ucinky ?

Solna lampa - ma na Vas nejaky ucinok ?

Co usne sviecky - pouzivate to niekto ?
Ake je to ?

Pisme tu napr. o podobnych sprijemnovacoch pohodovej atmosfery...

Relaxujete niekto s ezoterickou hudbou ? Co vas ukludnuje, ci doda energiu ?

Sol do kupela: pouzivate nejaku konkretnu ? Ylang-Ylang, borovica, magneziova, ruzova, levandula,.....? Ma to nejake ozaj pozitivne ucinky ?

doubledog

tak pokial viem, vanilka ma afrodiziakalne ucinky, mam dojem, ze aj ylang-ylang, ale to som si neni isty, az tak sa nevyznam.
ale to urcite niekde vygooglis.

a to, kolko ich budes pouzivat, zalezi na tebe, istym obmedzenim je uz fakt, ze sa cloveku nechce stale strazit aromalampu.

AdamKrt

perfiska:

no hej, ale to by uz nebolo prekvapenie :) Pytal som sa jej a take, co povedala, ze sa jej paci uz mam. Tak hladam nieco, co je jemne, posobi nevtieravo, uvolnujuco a relaxacne...Mne sa to paci, prekvapovat ju. Preto ma zaujima, ake vone sa napr. zenam pacia. Ovoniam, skusim, uvidim, posudim... :)

swistica:
a parfem, deodorant, vonavka je co ? :-))

perfiska

Kazdy ma predsa rad ide vone. Niekoho vzrusuje vona vanilky, niekomu pri nej dvihne zaludok. Asi najidealnejsie by bolo spytat sa frajerky, ked nemas 15 rokov, ale si dospely chlap.

Co uz moze byt erotickejsie nez milovanie????? Grupac?:)
Este snad nie si vo vztahu tak dlho, aby si si to musel opeprovavat kadecim inym...

Vonu magnolie mam v zastrcke stale. Este sa neprejedla.

AdamKrt

Nikto nic nejaku vonu z aromalamp, sviecok, ci vonnych tyciniek na navodenie este viac erotickejsej atmosfery pocas milovania ?

Tie vone si davate, aby to v byte vonalo tak stale, ci len vynimocne ? Ako sa hovori, "neprejedia sa" ?

perfiska

Vonne tycinky - ak myslis take tie palicky, ktore sa dymia, tak tie pouzivame uz roky, ten dym je tak prenikavy, ze ich zapalujem vzdy, ked varim nieco aromaticke, ako gulas a podobne a nepomaha ani vetranie:)

perfiska

Kedysi sme pouzivali aromalampu u nasich, netusim, aky druh sviecok sme do nej davali, nenapadlo ma to nikdy riesit.

Usne sviecky - pouzivala som, nefunguje to. A usi to necisti uz vobec- urobila som pokus, nechala som sviecku len tak vyhoriet a bolo v nej rovnako vela "mazu" ako ked bola pouzita v uchu... Hluposti. Sviecky som mala vraj prvotriedne, aromaticke... Neodporucam.

Vyskusala som aj akupunkturu. Niektorym ludom to pomaha, mne nie.

Pri milovani si uplne vystacim s vonou manzela, ked ta to tak velmi zaujima:)

cajik

my mame cajove sviecky tusim z Lidla, take velke balenie asi 50ks a vydrzia no dost dlho. neviem presne, ale tipujem tak aj viac ako 3hod a nemaju ziadnu vonu. davame ich do solnej lampy

doubledog

hej, kupujem ich hocikde, moc to neriesim.
ale vsimol som si, ze tie z kauflanfu su o kusok mensie, ako napr. z ikea (tj vydrzia kratsie)

vonne tycinky - vacsinou ide o vselijake komercne produkty, ja ich volam mydlove. lebo vonaju ako lacne mydlo alebo zachodovy osviezovac vzduchu.
a pozor, vonne tycinky su urcene do velkych priestorov, v izbe ti staci nechat vyhoriet iba kusok.

usne sviecky - precisti to ucho, je to podla mna dobra vec.