Cajove sviecky, vonne tycinky, aromaterapia, ezoterika a relax

Príspevok v téme: Cajove sviecky, vonne tycinky, aromaterapia, ezoterika a relax
AdamKrt

Pouzivate niekto cajove sviecky napr. do aromalamp ? Ake, kde ich kupujete ? Kupil som nejake velke balenie, pisu, ze vydrzi 3 hodiny sviecka a vydrzi tak ledva 2 hodiny... Aku znacku kupujete, pripadne kde - vacsie balenia ?

Ake silice, ci vonne oleje pouzivate ? Ktore sa vam pacia ? Pouzivate niektore aj napr. pri relaxacii, masazi, milovani ?

A co vonne tycinky, ake s nimi mate skusenosti ? Mozete nieco odporucit a popisat ucinky ?

Solna lampa - ma na Vas nejaky ucinok ?

Co usne sviecky - pouzivate to niekto ?
Ake je to ?

Pisme tu napr. o podobnych sprijemnovacoch pohodovej atmosfery...

Relaxujete niekto s ezoterickou hudbou ? Co vas ukludnuje, ci doda energiu ?

Sol do kupela: pouzivate nejaku konkretnu ? Ylang-Ylang, borovica, magneziova, ruzova, levandula,.....? Ma to nejake ozaj pozitivne ucinky ?

AdamKrt

doubledog:

tie cajove sviecky kupujes hocikde, ci mas nejake oblubene, co vydrzia dlho ?

vonne tycinky - tie co hodnoties ako nedobre, tak smrdia, alebo slabo vonaju ? Ci moc dymia ? Ked ma clovek vymalovanu izbu na bielo, nebude z toho po pol roku udiaren ? :)

usne sviecky - ako to dopadlo ? :)

doubledog

cajove sviecky - ano, pouzivam, kupujem tiez velke balenia, rozny vyrobcovia, ale urcite vydrzia dlhsie ako 2 hodiny

silice - pouzivam guajak, ten je dobry na uvolnenie dutin, levandula na spanok cajovnikovy olej na kozne problemy, aj rozne ine

vonne tycinky - maloktore su naozaj dobre, najlepsie co poznam su NagChampa.

solna lampa - dobra vec, zlepsuje vzduch

usne sviecky - parkrat som to pouzil, viacmenej zo zvedavosti