Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianočné darčeky

Príspevok v téme: Vianočné darčeky
Santa Claus

Idú Vianoce! Ľudia začínajú nakupovať darčeky pre svojich najbližších a snažia sa vymyslieť niečo originálne. Každý rok riešim tú istú otázku. Čo komu kúpiť prípadne vyrobiť? Najkrajšie je vraj to, čo človek vyrobí sám. Myslím, že nie len mne, ale viacerým z nás pomôže ak sem každý napíše svoje skúsenosti s darčekmi. Čo kúpil, zhotovil a pod. Peňazí nie vždy je na rozdávanie, ale potešiť chce každý. Tak aké sú vaše tipy?

angelika.o

ten plyšák je super :D ja som uvažovala nad nejakým výletom pre našich... ale brat mi to vyfúkol a niečo už vo veľkom plánuje a nikto nevieme čo... tak ja si zas tento rok budem lámať hlavu čo kúpiť... kľudne na mňa hádžte nápady :D len sa poteším

susana2

Podľa mňa je najlepší dar kniha, to je niečo ako dať rozhľad alebo zážitok a tým sa nič nepokazí. Ja idem kúpiť kamarátke knihu od slovenskej autorky juliacizova.sk čo myslíte?

ada56

mona23 ja si myslím že je to pekný darček :) určite sa potešia a dobre im to padne, budú mať trochu oddych...ja som zase pre mladšieho brata vymyslela mozgovu bunku z giantmicrobes.cz, lebo je veľký mudrlant :D aj červeného mravca :) akurát včera mi to prišlo :D

Mona23

Ahoj, viem, že je to už stará diskusia, ale premýšľali ste, že by ste podarovali wellness pobyt? Súrodenci sa chceme poskladať na predĺžený víkend do hotela Alexandria. Premýšľali sme nad začiatkom jari, lebo mnoho známych mi už hovorilo, že je na Morave fakt nádherne na jar. Výhodou je to, že tam nemôžu ísť deti do 12 rokov, takže by si moji rodičia oddýchli konečne, lebo máme veľký dom a plno deti v ňom, nehovoriac o vnúčatách :D Myslíte si, že je to v pohode darček, alebo vymyslieť radšej nejakú elektroniku?

Pascal

Vianoce? odmietam si robiť starosti a chodiť po tých preplnených obchodoch pred sviatkami. Naposledy som darčeky kupoval na www.fajneveci.sk

cup-cup

Vyrobiť by som aj vyrobila, nie som zas taký antitalent, ale akosi mi chýbajú nápady... Segre a mame dám kozmetiku (Avon záchrana :D) a nejakú knihu každej. Tatkovi som kúpila tričko + tiež nejakú knihu a frajerovi oblečenie + mp3 prehrávač. Rodinke chcem ešte k tomu čosi dokúpiť, zdá sa mi to málo (aj keď oni kričia, že nič nechcú...), len neviem, čo by som ešte kúpila...

dobra vila

bibi - ale, ale... :) je jedno za kolko kupuje...vianoce su aj o niecom inom, ako o darcekoch...aj ked kazdy ma ine priority.
Mimo toho, niekto kupi za 20 eur taky darcek, ze rodic ma z toho nesmiernu radost, lebo sa mu to zijde a potom niekto moze kupit drahy darcek a potom ho klepne pepka, lebo je kvazi pre rodica nepotrebny...
Mimo toho, je studentka... mozno az raz bude robit, tak im kupi za 10 rokov Ferrari...a to bude tiez par tisic - eur :DDD

soffa

presne tak,kto ako moze.kedze som zarabajuca cinna osoba tak 50 eur na jedneho.a rodicom z brachom kupujeme prakticke darceky(mikrovlnka,dvd,telku,mame este knizky a ocovi povacsinou sportove veci,kedze je futbalista.)co sa tyka priatela,nemam problem objedna si knihy kedze je bibliofil(miluje knihy)pridu mi postou,este niejake drobnosti,parfem,chirur.ocel....kazdy je spokojny...