Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianočné darčeky

Príspevok v téme: Vianočné darčeky
Santa Claus

Idú Vianoce! Ľudia začínajú nakupovať darčeky pre svojich najbližších a snažia sa vymyslieť niečo originálne. Každý rok riešim tú istú otázku. Čo komu kúpiť prípadne vyrobiť? Najkrajšie je vraj to, čo človek vyrobí sám. Myslím, že nie len mne, ale viacerým z nás pomôže ak sem každý napíše svoje skúsenosti s darčekmi. Čo kúpil, zhotovil a pod. Peňazí nie vždy je na rozdávanie, ale potešiť chce každý. Tak aké sú vaše tipy?

Mariaa6

ja najradsej davam vyrobene darceky
ale nejaka inspiracia je aj sem, a napr knihou podla mna u vacsiny ludi nic nepokazite
vzdelavac.sk

MarianD.

ja to tiez az teraz riesim a co hladam tak stale dookola je to to iste...furt sa snazim vystihnut daco z ich osobnosti alebo co maju radi alebo co mi povedali ze by chceli taze pre rodicov mam vyriesene ze so segrou ideme na poly www.klarstein.sk priatelke (a sebe :D) wellness ale este nvm jaky vyberem abo veceru a knihu jej asi dokupim a segra je na medine tak rozmyslam ze daco take jej, aby vedela co studuje www.giantmicrobes.cz

Kvetka21

Mne s auz strasne tazko rozhoduje co na vianoce kupit... alebo teda vymysla... nasi uz maju vsetko, pre muza vzdy vymyslim, ale nad svokrovcami a mojimi rodicmi sa svzdy trapim, posledne roky som sa snazila pre nich aj s detmi nieco vyrobit, ale tento rok uz to bude asi klasika nejaká prírodná kozmetika pre zienky, kniha a papuce pre chlapov a ja neviem

angelika.o

Patriciaz tá kozmetika vyzera super a ten vyber, snáď do vianoc aj stihnem niečo vybrať, ale díky za tip

jajajajaj

Nad tými darčekmi stále premýšľam - ak by ste si chceli urobiť duchovnejšie Vianoce, odporúčam knihu Kurta Tepperweina Jak promenit myšlenky v zázraky. Nájdete v Martinuse alebo v Panta Rhei. Nie je to univerzálny darček, ale zaujme tých, čo majú blízko k duchovnu, tí z nej budú dokonca nadšení

jejejej

rada kupujem knihy, ktoré obdarovaného niečo naučia,

mna zaujala kniha s USB City language guide....anglictina s nahravkami, volá sa to videolektor... poznam niekoľko ľudí, ktorí si to chvália a anglina ich cez túto knihu baví www.konverzaciapresamoukov.eu .....dobré pre zaciatocníkov aj tých, co vela zabudli, keď po anglicky dlho nerozpravali

747_Robo_747

S manželkou si darujeme nejakú víkendovú lyžovačku a malej tento rok zháňame Baby Born cvičené šteniatko od Zapf Creation. Už len pozerám nejako najlepšiu cenu a slušného predajcu. Vidím to zatiaľ na rajhraciek.sk a to jest z darčekov na vianoce vše...

sikrit

Darujte pod stromček knihu, ktorú bude darca používať denne. Odporúcam knihu City language guide na učenie anglictiny s USB- audio a video nahrávkami. Ja som ju darovala už dva razy a vždy potešila. www.konverzaciapresamoukov.eu Kupujem iba darčeky, ktoré sú naozaj hodnotné. :-)

patriciaz

Ak môžem odporučiť skús pozrieť pevoniaeshop.cz ja som z tade pre maminu objednávala pred mesiacom krém na vrásky, je tam toho kopu na výber len neviem na aký typ pleti by to bolo ale majú tam na citlivú, suchú, mastnú no proste naozaj veľký výber a myslím, že to vôbec neurazí :)