Vianočné darčeky

Príspevok v téme: Vianočné darčeky
Santa Claus

Idú Vianoce! Ľudia začínajú nakupovať darčeky pre svojich najbližších a snažia sa vymyslieť niečo originálne. Každý rok riešim tú istú otázku. Čo komu kúpiť prípadne vyrobiť? Najkrajšie je vraj to, čo človek vyrobí sám. Myslím, že nie len mne, ale viacerým z nás pomôže ak sem každý napíše svoje skúsenosti s darčekmi. Čo kúpil, zhotovil a pod. Peňazí nie vždy je na rozdávanie, ale potešiť chce každý. Tak aké sú vaše tipy?

lucynka89

My v rámci rodiny obľubujeme praktické darčeky, tento sok som si vypýtala ďalší nož z profikuchar.sk, chcem postupne všetky obmeniť za IVO Premier nože, sú super, stále ostré a perfektne režú, Dokonca majú niektoré aj ochranu pred porezaním a to sa mne veľmi hodí:-).

Werunka66

doporucuje pozriet sa na najkufre :) maju tam velky vyber batohov, ja som si tam tiez kupovala nedavno, do skoly aby sa mi aj notebook zmestil

tinka8874

prosim poradte, chcela by som priatelovi kupit nejaky kvalitny batoh, alebo tasku do prace, kam by sa mu aj notebook zmestil samozrejme, dakujem

Tatiana004

Ahoj ja som si dala vyrobit takuto super celenku .
Tu: www.fb.com

Tieto handmade veci su naozaj super ako darcek / prekvapenie pre blizkeho .

Tato pani mi to usila presne na mieru a v rychlom case. Latku som si vybrala sama a musim uznat ze je naozaj velmi kvalitna a aj s pracou som velmi spojna ( vid foto ) :) .

Sije aj ine veci hlavne pre deti ale aj pre dospelych. Staci jej len napisat o co mate zaujem a pomoze vam :) Vrelo odporucam kazdemu .

betka86

Ahojte, ja som kúpila manželovi k narodeninám kozmetiku na fúzy www.angrybeards.sk Tak až prídu Vianoce, mám jasno. Myslím si, že je hlavný vnímať toho druhého a vždy vás niečo napadne.