Idú Vianoce! Ľudia začínajú nakupovať darčeky pre svojich najbližších a snažia sa vymyslieť niečo originálne. Každý rok riešim tú istú otázku. Čo komu kúpiť prípadne vyrobiť? Najkrajšie je vraj to, čo človek vyrobí sám. Myslím, že nie len mne, ale viacerým z nás pomôže ak sem každý napíše svoje skúsenosti s darčekmi. Čo kúpil, zhotovil a pod. Peňazí nie vždy je na rozdávanie, ale potešiť chce každý. Tak aké sú vaše tipy?
Vianočné darčeky
Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke darcik.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)
Ja tento rok kupujemna vianoce ženskej časti rodiny kávove pílingy bodybescrub.com, pretože sú prírodného zloženia a ja sama som prešla na prírodnú kozmetiku :)
Možno, že ak chcete vyskúšať tú stavebnicu je dobré sa pozrieť priamo na ich web - tam majú všetko popísané a jasné;) www.tehlicky-pre-deticky.sk (ja som ju kupovala)
Ako dlho vydrží tie Tehličky? Tak záleží ako s nimi deti zaobchádza, ale inak sú odolné a dobré.
Ja som kúpil priatelke hodinky rosefield z 24time.sk, neboli nejak extre drahé a myslím, že hodinky, pokiaľ žena ešte nemá sú krásny darček
Tá stavebnice ako dlho vydrží?
Nakupovať pre deti je najľahšie. Prečo aj dospelí nepíšu list ježiškovi?
Najmenším asi postačí málo :-) skús mrknúť na FB, to som kupovala na Vianoce deťom www.facebook.com
Pár tipov na darček pre turistov a ľudí čo majú radi prírodu:
www.zalesactvo.eu
Každoročne tiež riešim problém, aký darček kúpiť mojim blízkym. V tomto článku som našla pár inšpirácii nakupnyporadca.eu