Rozmýšľam správne?

Príspevok v téme: Rozmýšľam správne?
MariaDolores

Ak si človek vo veku okolo 30 rokov hľadá partnera/ku, nie je istý predpoklad, že už trocha uvažuje o budúcnosti s niekym, s kým si založí rodinu, spoločnú domácnosť...skrátka: spoločnú budúcnosť?

Teda ja neviem, možno súdim podľa seba a keďže ja takto zmýšľam, tak si myslím, že aj všetci ostatní v podobnej situácii rozmýšľajú rovnako.....Preto ma zarazili niektoré reakcie istých ľudí, že prečo hneď o svadbe, prečo hneď o deťoch a o záväzkoch.... neviem, rozmýšľam zle?

Nemyslím to tak, že ak niekoho poznám dva týždne, hneď mu začnem píliť uši s tým, aké svadobné šaty sa mi páčia a podobne....ale ak sa stane to, čo mne minule: povedala som priateľovi, že o necelé dva mesiace sa vydáva kamarátka a sme pozvaní na svadbu.....a on bol taký zaskočený... a keď ho to ani po chvíli neprešlo, pýtam sa ho, čo sa deje...a on, že to robím také plány do budúcnosti a že svadba a ......

Spomeniete pred chlapom slovo svadba a časový údaj a aj keď sa nejedná o vás, tak on panikári.....

To sa vážne dnes už všetci boja nejakých záväzkov?

Nevedela som, či sa mám smiať či plakať :-(

User_37597

ja to mam vyriesene..mna a priatela tlaci do toho jeho rodina okrem jeho mami a otca a najnovsie aj moj dedo zacal o tom ze kedy bude lebo ze vysim doma na krku mame a bla bla bla...takze vlastne moj vlastny dedo ma vyhadzuje z mojho domu :D
a samozrejme on si mysli ze sa vezmeme na jeho pokyn a ze aj byvanie budeme hned zhanat lebo on caka ze po svadbe ideme do noveho...no ale my sme to s partnerom uz vyriesili...ziadna svadba,zasnuby,deti ani nic ine sa nebude konat..naco to mat na papieri ked mozme byt slobodny.

doubledog

ani sa mu necudujem.
ved ste spolu len polroka, to neni nijak vela.
takze zjavne este tuto otazku nema vyriesenu.
ale vobec to nemusi znamenat, ze s tebou nepocita, skor je to o tom, ze este proste nevie, este si ta neotestoval dostatocne.

zuzkazuzka

Zrejme vacsina ludi naozaj uvazuje tak, ako pises ty. Ale su aj ludia, ktory takyto zivot viest nechcu. Nemozeme hadzat vsetkych do jedneho vreca.
Ale myslim, ze tvoj problem je trosku iny a sice - ako to napisala jajka, - ze on s tebou az tak do buducna nepocita.
Mozno chce rodinu, domacnost, ale asi nie s tebou. Takze skor sa priklanam k nazoru jajky.

jajka001_

jaaj takto, ze on nevie ci bude s tebou o dva mesiace...hmm to je horsie, ked s tebou nerata. a mozno len nema rad spolocenske akcie a zarazilo ho to ze ho tam chces vziat.

MariaDolores

Nemohol mi zle rozumieť ...ukázala som mu ich oznamko a povedala po slovensky: Zuzka a Juraj sa v januári berú a sme pozvaní obaja na svadbu. Čo sa dá na tom zle rozumieť? :-)))Nebola v tom žiadne narážka, podrážka, skrytý zmysel, len som mu to chcela oznámiť, lebo sa z nich dvoch veľmi teším....

Sme spolu len polroka....ale veď ja si ho nechcem zobrať (aspoň zatiaľ :-D )....a že veľké plány do budúcnosti...dva mesiace je fakt veeeľmi ďaleká budúcnosť....

kikusa33

haha... ja som sa stretla s opacnou situaciou... muz okolo tridsiatky stale spominal svadbu, deti, spolocnu buducnost... a partnerka nakoniec usla :)

jajka001_

:))) no zle ti rozumel a bol zaskočeny. kolko ste spolu? a ano, na chlapov treba opatrne, obklukou a odzadu prepadnúť :)) samozrejme zavisi od typu muza.