Len tak zas rozmýšľam, veríte v posmrtný život? Ak áno, ako si ho predstavujete? Rada by som počula pár názorov na túto vec...viem, že sa môžu dosť líšiť, ale skúste.
Život po živote
Ja sa takisto celkom venujem tejto otázke a takisto aj iným ezoterickým témam a zatiaľ zdieľam názor, že po smrti rozhodne život je. Môžem ti to vysvetliť napr tak, že aj keď telesná schránka možno zhnije, alebo proste sa s ňou niečo stane, tak ´duša´ je inej konzistencie a tá tu podľa mňa ostáva. Alebo napr vezmi si, keby dáš napruženú strunku do kyseliny, tak tá energia z tej strunky aj po rozložení ostane v tej kyseline. Energia sa nikdy nestráca, tá len prechádza z veci na vec, tak tak isto aj podľa mňa naša duša po smrti prejde len na niečo iné. Nemyslím, že napr sa staneme motýľom, alebo podobne, ten názor nezastávam, ale ostane tu v podobe niečoho čo voľné oko zväčša zazrieť nedokáže...
neverim v boha verim v posmrtny zivot,reinkarnaciu a dalsi zivot...ja si myslim ze posmrtny zivot je vtedy ak uz sa nemas vratit na zem co znamena ze svoje si si uz tzv odkrutila.kazdy mame nejaky osud a rovnako aj poslanie.pokial si ho "nesplnime" tak sa vratime po smrti na zem a mame nieco nove ako poslanie..a pokial ide o predstavu posmrtneho zivota no ocakavam ze tam bude vela cokolady a budem moct spat kolko len chcem :D