Život po živote

ShaulaThalit

Najlepšie sa je opýtať niekoho, kto zažil klinickú smrť...
Ale napr. niektoré veci, resp, javy s tunelom atď. dajú vysvetliť čisto medicínou, tak si zasa netreba namýšľať.
Koniec-koncov, každý z nás sa to v praví čas dozvie... a ja sa na to aj celkom teším, preto túto otázku dnes ani zajtra riešiť nebudem :-)

katussska24

som rada že je veľa ľudí čo v tom veria,, a napr. ľudia čo zažili klinickú smrť tvrdia že videli rovnaké veci..joj, už nech mi príde tá objednaná kniha od R. Moodyho - je aj ako e-book na nete ak by niekto chcel..je to ťažké rozlúčiť sa s človekom, ktorého veľmi ľúbime, ale verím, že zažíva niečo krajšie ako tu..

Nykita

hahahahahaha celkom si ma pobavil. :D Ale rozhodne dobrá otázka. :)

Contador, ok ak neveríš, nikto nemá právo ťa tu presvedčovať a vnucovať ti svoj názor, ale skús sa na to pozrieť aj takto.. V tejto dobe je mnoho prístrojov, ktoré posmrtný život zisťujú a dokonca dokazujú. Dokazujú zvuky, teplo,... Na svete je príšerne veľa médií a ľudí čo tvrdia, že videli ľudí ktorí sú dávno po smrti. A myslíš si, že VŠETCI ale VŠETCI títo ľudia sú len klamári? Myslím si, že medzi nimi sú naozaj takí, ktorí pravdu hovoria.

Ovšem o tom tu môžme polemizovať koľko chceme, pravdu zistíme až keď príde aj na nás ten čas :)

katussska24

bibisa ja verím presne tomu, čo ty...zháňam nejaké knihy o tom :) duša podľa mňa musí existovať, v hrobe ostane len tá telesná schránka, ale to, aký človek bol musí niekde existovať, to len tak nezmizne.

dhruyt

Contador, veda vôbec kategoricky nepopiera existenciu duše a posmrtný život. Ver si čomu chceš, ale netvrď tu nezmysly :)
katussska, zložitá otázka. To je niečo podobné ako otázka viery v Boha. Asi skôr verím ako neverím v posmrtný život. A predstavujem si to možno ako inú formu energie.

sob rudolf

Ja verím v mnoho vecí, ktoré sa nedajú vedecky dokázať. Niektoré neexistujú, iné áno. Navyše veriť v niečo je ľahké. Ťažšie je veriť niečomu. Alebo niekomu:).

Contador

Neverím v posmrtný život a duša je podľa mňa číry nezmysel, neexistuje nič také. Veda to kategoricky popiera, verím iba v to, čo sa dá dokázať. Je to praktické.