Život po živote

bella12

Verím, že mám nesmrteľnú dušu, ktorej tvorcom je Boh. On je mojím počiatkom a zároveň i cieľom, bez Neho by som tu nebola. On ma pozná dokonale, vie o všetkých zákutiach mojej duše a srdca, vie aj také veci, ktoré ani ja sama o sebe neviem. Miluje ma láskou, ktorú nikdy nebudem schopná úplne pochopiť a má so mnou iba dobré úmysly. Je veľký a svätý a jeho túžbou je, aby som s ním navždy žila v šťastí vo večnosti, kde ho budem vidieť z tváre do tváre.

Boh ma stvoril ako individuálnu a jedinečnú bytosť a ako takú ma aj rešpektuje. Daroval mi telo, ducha a dušu a keď zomriem, moja duša už iné telo mať nebude, reinkarnácia by bola proti dôstojnosti a jedinečnosti človeka, ktorú mu Boh daroval. Keď zomriem, pôjdem späť k svojmu Otcovi a budem sa musieť pred Ním zodpovedať za všetky svoje činy. Môj Boh je svätý a požaduje snahu o svätosť aj od svojich detí, teda aj odo mňa. Je dobrý a láskavý, a preto žiada, aby som aj ja mala dobré a láskavé srdce k iným.

Verím, že svoju vôľu nám Boh zjavil v slovách a živote svojho syna Ježiša. Verím, že vo svojej láske nám zjavil všetku pravdu o živote a smrti, ktorú potrebujeme vedieť pre našu spásu. Veď povedal: "V dome môjho Otca je mnoho príbytkov. Idem k Otcovi, aby som vám pripravil miesto, lebo chcem aby ste aj vy boli tam, kde som ja."

Boh každého z nás poznal a zamiloval si dávno predtým ako stvoril svet. Dal nám poslanie žiť pre lásku a slobodnú vôľu odmietnuť Ho. Nechcel si našu lásku k Nemu vynútiť.

Boh je jediným Pánom neba i zeme. Anjel znamená posol, je poslom božím a má len takú moc, akú mu dá Boh. Anjel v pokore uctieva a slúži Bohu, ktorý jediný môže skutočne uzdravovať. Ak je anjel iba sluhom, prečo sa radšej neobrátiť s vierou na jeho Pána?

proserpina.

katusska, tie knihy sa volajú Liečenie s anjelmi, Stretnutia s anjelmi a ešte nejaké má, mám ich aj doma len sa mi to nechce teraz hľadať :-) Ale to Liečenoie s anjelmi mi dosť pomohlo pri depresii tak odporúčam. ja by som chcela od toho Moodyho kde sa dá zohnať a ako sa volá jeho kniha?Niečo som o ňom čítala na nete.

ShaulaThalit

:-) na každom je to, čo si bude myslieť. Ja osobne ak by som isté veci nezažila, som zarytá skeptička :-)

ShaulaThalit

Pri klinickej smrti ľudia zažívajú rôzne zážitky.... mozgové tkanivo ešte nie je nezvratne poškodené.... ale by som povedala, že v mozgu sú nevyvážené hodnoty hormónov a iných látok, kt. môžu takéto zážitky spôsobiť. Alebo nedostatok kyslíka môže spôsobiť isté halucinácie.

katussska24

ten "déja vu" pocit som už dlho nezažila, ale stávalo sa mi to...tiež by som chcela vedieť, že ako to je

katussska24

proserpina a aká je to kniha od tej autorky? idem pozrieť.. mňa to tiež veľmi zaujíma, aj to o tom astrálnom cestovaní - ale pripadalo mi to veľmi zložité, aj keď by som to chcela vyskúšať

proserpina.

rozhodne verím v posrmtnný život, v reinkarnáciu. A myslím si že s tým súvisí aj jav nazývaný "de ja vu" (neviem, či som to správne napísala), ktorý často zažívam a neviem si to inak vysvetliť, že som na nejakom mieste v určitej situácii a mám pocit že toto isté som určite zažila a viem čo bude nasledovať. Aj keď ten pocit trvá len pár sekúnd. Vždy ma fascinovala ezoterika, mám prečítaných kopu kníh o anjeloch ( od Doreen Virtue) a teraz zháňam niečo o astrálnom cestovaní a autohypnóze. Je to veľmi zaujímavé pre mňa. :-) A prekvapilo ma tiež koľko ľudí verí na život po smrti.Myslela som že tu bude viacej skeptikov.