Vyvolavanie duchov

Príspevok v téme: Vyvolavanie duchov
tina92

Ahoj, dnes sme tak trosku v skole blbli, mali sme telesnu, no ostali sme v satni /len baby/, robili sme somariny a rozprávali si strasidelne pribehy a taketo veci /bola tma/... Napadlo, mi ze nech je sranda vyvolavanie duchov /ja viem, mam 18, to bolo len pre zabavu/ Teraz, ked som prisla zo skoly mam taky hnusny pocit ako keby sa mi malo nieco stat. Je to namyslanie a strach, alebo na tom moze byt nieco pravdy?

Lexi.Black

Ahojte. Kto chce, nech si pozrie môj blog. Aj ja som niekedy vyvolávala duchov a niekedy som to ani robiť nemusela, pretože prišli sami :)
www.moj-maly-svet.estranky.sk

katussska24

belatrix no tí čo zažili klinickú smrť vravia len o super pocitoch, že ich nič neťahá už naspäť, nechcú sa vrátiť, majú akoby "duchovné" telo a sprevádza ich nejaká "svetelná" bytosť, ktorá im "premietne" ich život, ich omyly,zážitky,,chyby, hriechy..ale nevyčíta im to, proste len akoby premietali si diapozitívy..a ten človek sa rozhodne či chce ešte niečo napraviť a vrátiť sa, alebo už ho na tomto svete nič nedrží...poznám osobu ktorá zažila klinickú smrť a tie zážitky sa zhodujú...
Shalit- súhlasím, možno to odniekiaľ skopíroval a pozeral priveľa filmov.., takú blbosť som ešte nečítala fakt.

ShaulaThalit

Peto T: to, čo si napísal je síce pravopisne veľmi pekné a aj štylisticky... ale po obsahovej stránke je to neskutočná hlúposť.