Vyvolavanie duchov

Príspevok v téme: Vyvolavanie duchov
tina92

Ahoj, dnes sme tak trosku v skole blbli, mali sme telesnu, no ostali sme v satni /len baby/, robili sme somariny a rozprávali si strasidelne pribehy a taketo veci /bola tma/... Napadlo, mi ze nech je sranda vyvolavanie duchov /ja viem, mam 18, to bolo len pre zabavu/ Teraz, ked som prisla zo skoly mam taky hnusny pocit ako keby sa mi malo nieco stat. Je to namyslanie a strach, alebo na tom moze byt nieco pravdy?

maria1113

áno je to tak, sú duše, ktoré sú stále tu medzi nami a niekedy sa nalepia na človeka. Mňa táto téma zaujíma už od malička, stále som mala pocit, že nie som sama a ostalo mi to dodnes.

zoria

nemuseli ste vyvolať ducha, ale privolať, lebo stratzených duší, ktoré este neodišli sa tula dosť. Su ludia, ktorí im pomáhaju odísť do sveta mrtych a hlavne mladí z nerozbážnosti ich chcu ťahať odtail. ani zo srandy sa s tymnetreba zaoberať...
ale sus si zapaliť sviečky a obaluj sa do svetla, až kym ten pocit nezmizne.pre istotu...

cup-cup

Skôr to namýšlanie. Ja mam to isté, keď dokukám horor a som sama doma :D Na vyvolávanie treba aj ovládať trošku ten okultizmus. Nejde to len tak zo srandy, aj keď.. netreba si zahrávať s takýmito vecami ;)