Ahoj, dnes sme tak trosku v skole blbli, mali sme telesnu, no ostali sme v satni /len baby/, robili sme somariny a rozprávali si strasidelne pribehy a taketo veci /bola tma/... Napadlo, mi ze nech je sranda vyvolavanie duchov /ja viem, mam 18, to bolo len pre zabavu/ Teraz, ked som prisla zo skoly mam taky hnusny pocit ako keby sa mi malo nieco stat. Je to namyslanie a strach, alebo na tom moze byt nieco pravdy?
Vyvolavanie duchov
veru, netreba ich ťahať späť, treba zapáliť biele sviečky, otvoriť okno a nechať nech odídu
áno je to tak, sú duše, ktoré sú stále tu medzi nami a niekedy sa nalepia na človeka. Mňa táto téma zaujíma už od malička, stále som mala pocit, že nie som sama a ostalo mi to dodnes.
jak obaluj do svetla? Nechapem...
nemuseli ste vyvolať ducha, ale privolať, lebo stratzených duší, ktoré este neodišli sa tula dosť. Su ludia, ktorí im pomáhaju odísť do sveta mrtych a hlavne mladí z nerozbážnosti ich chcu ťahať odtail. ani zo srandy sa s tymnetreba zaoberať...
ale sus si zapaliť sviečky a obaluj sa do svetla, až kym ten pocit nezmizne.pre istotu...
Skôr to namýšlanie. Ja mam to isté, keď dokukám horor a som sama doma :D Na vyvolávanie treba aj ovládať trošku ten okultizmus. Nejde to len tak zo srandy, aj keď.. netreba si zahrávať s takýmito vecami ;)