Vyvolavanie duchov

Príspevok v téme: Vyvolavanie duchov
tina92

Ahoj, dnes sme tak trosku v skole blbli, mali sme telesnu, no ostali sme v satni /len baby/, robili sme somariny a rozprávali si strasidelne pribehy a taketo veci /bola tma/... Napadlo, mi ze nech je sranda vyvolavanie duchov /ja viem, mam 18, to bolo len pre zabavu/ Teraz, ked som prisla zo skoly mam taky hnusny pocit ako keby sa mi malo nieco stat. Je to namyslanie a strach, alebo na tom moze byt nieco pravdy?

tina92

minuly tyzden sme mali nabozenstvo, farar mi povedal ze to co si myslim o duchoch je pravda /ze su strasidelní, ze sú dobrí aj zlí duchovia atd.,ale povedal aj to ze veci o duchoch su aj horsie, také ktoré si ludia nevedia predstavit. A ze duchovia sú vsade vokol nás... Bud je sibnutý on, alebo to je pravda. Duchovia existujú ???

xy:)

a nedomyslas si nahodou? zase nie kazdy zvuk je duch, treba uvazovat racionalne, pokial sa da. niektori ludia maju tendenciu si domyslat veci. bola som raz s kamoskou sama na chate v horach a viac ma vyplasila ona ako cokolvek ine, co tam mihlo.

belatrix

aj ja mam podobny pocit ale to som nikdy duchov nevyvolavala len jednoducho pocujem ked som aj sama doma ze niekto mi chodi po dome, izbe ( na plavajucej podlahe pocut ked niekto bosy chodi ) a divne zvuky, bojim sa niekedy aj zaspat. neverim vsak na tie kuzla zo svieckami na odohnanie ducha. su to duchovia cloveka? ak hej tak nestaci aby som ho poprosila aby mi to nerobil? nemal by byt ten duch tak trosku rozumny? ja viem ze toto co tu pisem vyznie totalne blbo asi ale tak......

xy:)

pravdepodobne si namyslas, az si nejakeho ducha vyvolala, tak to zistis skoro, neboj. ale lepsie je si z takychto veci nerobit si srandu, nevyplaca sa to. mozes sa trebars aj modlit ked si myslis, ze ti to pomoze citit sa lepsie.

maria1113

mne pred štyrmi rokmi zomrel otec nečakane, bola som totálne psychicky na dne, stále som doma chodila okolo jeho fotky, rozprávala som sa s ním, stále ho spomínala, som myslela, že sa z toho už nikdy nedostanem. Tým som ho vlastne ťahala späť, vo sne mi nadával, aby som už toho nechala. Kdesi som čítala, že treba tú dušu pustiť, zapáliť tri biele sviečky, mať pri sebe fotku zomrelého a rozlúčiť sa s ním a potom otvoriť dokorán okná a potom by už duša mala odísť. Kým som to neurobila, tak som na sebe cítila strašnú ťarchu, akoby ktosi na mne bol. Veľmi ma zajímajú takéto veci