Ako si mam najst priatelku?

Príspevok v téme: Ako si mam najst priatelku?
mifune

Vedeli by ste mi, prosim, poradit, akym sposobom by som si mohol najst priatelku? Ziadna ma zatial nechcela, a preto mi uz samota pomaly zacina liezt na mozog.

Pripadne by som velmi ocenil, keby ste mi aspon napisali, za akych okolnosi ste sa zoznamili s Vasou terajsou partnerkou/partnerom a ako ste sa dali dokopy.

Vdaka moc za odpovede.

sada8798

Kamaratky su blbost ale aj uzitocna vec, mozu mat kamaratky, ktore mozu byt pekne a naviac zavidiaci faktor, ale pocuvat tie zenske dristy a kecy...boze pomoz mi.
Zlepsi svoj zivot a zeny pridu same, ked si neveris tak ziadnu nedostanes, jednoduche.

mifune

Chodievam si dvakrat do tyzdna zasportovat a tiez na kurz cudzieho jazyka, ale ako som mal moznost sa presvedcit, tak tam (aspon teda u nas) chodia ludia v paroch a mne sa s nimi nepodarilo nadviazat hlbsi kontakt. Najviac ma odradilo, ked napriklad si nemam s kym zahrat alebo tiez, ked neboli schopni co i len odpovedat na moj pozdrav (na tom kurze jazyka).

Kamaratov nemam ziadnych a ani kamaratky.

Brenda

tak chod na diskoteku,na daky kruzok alebo co alebo si sadnut dakam do baru alebo co byvaju take diskotekove akcie pre nezadanych tak take vyhladavaj..:) ale nie nasilu lebo ti to nemusi vyst...a vsak dake kamaratky nemas alebo tak?..:)