to najdolezitejsie pri hladani partnera je vyzor je na prvom mieste a po nom nasleduje dlho dlho nic ... bohuzial tej je v z drtivej casti dany geneticky a s tym takmer nic nenarobis ... ak budes mat alfa samca tak proste bude pritahovat zeny aj ked bude v teplakoch v bille kupovat pivo a rozky ... jednoducho tak ako v nicom priroda nie je ferova a je jej uplne jedno ci sa niekto kvoli tomu trapi.
to co mozes urobit je:
1. cvicit
2. upravit vlasy ak nejake este mas :)
3. co naj sa ohaknut
fesiho to z teba urobit nemusi ale aspon s tou genetickou vybavou urobis co mozes
co sa tyka sebavedomia tak to je precenovane i ked u muza to ako ake take vyhody pri baleni ma pre zenu je skor na pritaz. Prilis sebavedoma zena posobi skor ako chlap a preto vela chlapov tieto typy chce len na sex .. zit sa s tym totiz moc neda :)
ak ti mozem poradit nesnaz sa byt prehnane sebavedomy ani to nejak netrenuj pretoze pokial svoje sebavedomie nemas podlozene vyzorom budes posobit smiesne ... skus pri oslovovani zeny co najmenej rozmyslat tak budes mat prirodzene sebavedomie inymi slovami nebudes si to svoje svojimi myslienkami zhadzovat :)
neviem ake typy hladas ale pokial na sex tak tie najdes skoro vsade naj diskoteky :)
ak na vztah tak to uz je bohuzial tazsie :)
skus internetove zoznamky typu pokec ... je pravda ze dobre typy na vztah su tam zastupene v minimalnom mnozstve a ze je tam obrovska konkurencia zo strany chlapov a pokial vazne nevypadas dobre alebo aspon nemas dobru foto tak si s tebou nebude takmer ziadna pisat ale zas treba skusit kazdu moznost .. niekedy je nahoda blbec :)
Potom mozes skusit nieco take ako tae bo alebo zumbu :) tam je velmi vela bab a vela z nich ma uzasnu postavu :) pravdaze takmer kazda ma aj svojho fesiho :) ale zas mozno sa prave jedna s niekym rozide a budes mat stastie :) .. jak vravim nahoda je blbec :)
inymi slovami aj ked vypadas na prd a mas male sebavedomie a si napr z Blavy kde je daleko viac chlapov ako zien proste neznamena to ze si nemozes zenu najst znamena to ze je to len nepravdepodobne :) taktiez je pre takeho chlapa nepravdepodone ze si ziskanu zenu udrzi a ze mu ju o par mesiacov nepreberie geneticky silnejsi samec ... hold ale taky je uz svet .. ak si chcel romantiku lasku ludskost a spravodlivost tak si sa narodil na nespravnu planetu :)