Nikto nenapísal, že pri zoznámení naživo nemáš šancu. Len by som povedala, že v tvojom prípade by bolo lepšie zvoliť inú možnosť. Na druhej strane, ak budeš niekde v kaviarni a nejaká baba sa bude na teba usmievať tak to určite skús. Za pokus nič nedáš. : )
Nikdy nevieš čím zaujmeš. Ja som tiež taká ,že nejaké extra záujmi nemám, ale sa im ani nebránim. Ked ich nemám s kým robiť tak ich nerobím. : D Ale určite by si našiel veľa tém o ktorých by ste si mohli písať.
Zase niečo napíšem o mne, nie že by som o tom túžila vykladať na fore a ani to neni ničím zaujmavé, len chcem aby si videl, že sa dá hoci čo vymyslieť : ) Takže sa ma dotyčný opýtal, či sa korčulujem, že on je na korčuliach každý den. No ja som mu napísala pravdu , že síce mám korčule ale stála som na nich asi 3 x v živote : D. Tak sme mali prvé stretko na korčuliarskej dráhe: D. Ani nevieš kolko krát som bola nachystaná , že mu napíšem že to ruším a že si nejakú výhovorku nájdem. Lebo mi bolo strašne blbé že prvé stretko a hned takéto. Ale nakoniec to dopadlo velmi dobre. Sme sa zasmiali a vobec to nebolo trápne. Kebyže mi niekto predtým napíše že niečo také urobím tak ho vysmejem že určite nie lebo som dosť hamblivá.
Hlavne píš stále pravdu, lebo ked hladáš dlhodobý vztah tak sa klamať jednoducho neoplatí : o)