Ako si mam najst priatelku?

Príspevok v téme: Ako si mam najst priatelku?
mifune

Vedeli by ste mi, prosim, poradit, akym sposobom by som si mohol najst priatelku? Ziadna ma zatial nechcela, a preto mi uz samota pomaly zacina liezt na mozog.

Pripadne by som velmi ocenil, keby ste mi aspon napisali, za akych okolnosi ste sa zoznamili s Vasou terajsou partnerkou/partnerom a ako ste sa dali dokopy.

Vdaka moc za odpovede.

M74

Na diferenciálne rovnice asi len tak každú nezbalíš. Aj keď kamarát sa napr. venuje vývoju PC simulácie vo voľnom čase a jeho žena je spokojná že sedí doma a nie v krčme ako predošlí partner. Ja som zase počúval, že moc sedím za PC :-)
A čo sa týka všeliakých krúžkov, tak som niekoľko rokov chodil na nemčinu, ale nejako príliš som sa tam s nikým nezoznámil. Zase úplne nulové to nebolo, ale nie vždy všetko vyjde. Lepšie skúsenosti mám keď som chodil do horolezeckého klubu, síce sa tomu už nevenujem, ale aj po 10 rokoch sa spoznáme, pokecáme a občas niekam vybehneme.
Skúšal som aj internetovú zoznamku, ale dostal som iba pochybné ponuky z Ruska..., teda ktovie čo to vlastne bolo, lebo keď som navrhol nech napíše po rusky, tak sa tvárila že nerozumie :-)

mifune

Nie, bohuzial okolo mna nie je ziadna zena, ktora by o mna doteraz prejavila co i len hypoteticky zaujem.

V mojom pripade akakolvek snaha zakazdym stroskotala na fyzickej (ne)atraktivite.

milli11

A pozeras sa poriadne okolo seba? Nie je v tvojom okoli nejaka, co by ta chcela?
Ja som raz jedneho balila, bola som k nemu mila, mala jemne narazky na pozvanie na kavu a on nic. Tak som to vzdala, ze nic z toho. A potom som pocula, ako sa kamaratom stazuje, ze nikoho nema a nijaka ho nechce a vraj nie je ani narocny. Som myslela, ze ma slak trafi.

milli11

A pozeras sa poriadne okolo seba? Nie je v tvojom okoli nejaka, co by ta chcela?
Ja som raz jedneho balila, bola som k nemu mila, mala jemne narazky na pozvanie na kavu a on nic. Tak som to vzdala, ze nic z toho. A potom som pocula, ako sa kamaratom stazuje, ze nikoho nema a nijaka ho nechce a vraj nie je ani narocny. Som myslela, ze ma slak trafi.

mifune

S tym zdravim mas, samozrejme, pravdu. Prave teraz som sa totiz (kvoli urazu) vratil z chirurgie na Kramaroch...

Okrem fyzickeho zdravia by som vsak rad nadobudol aj vacsiu psychicku vyrovnanost, k comu by mi dopomohol pocit, ze ma ma niekto naozaj rad a niekomu na mne uprimne zalezi. Nerad by som totiz ostal dozivotne starym mladencom, lebo to je cesta do pekla ("Road to Hell" ako spieva Joe Cocker). Staci si vsimnut frustrovanych profesorov, ktori ostali sami (ucia u nas uz nejake to polstorocie) a porovnat ich s tymi, ktori si zalozili rodiny, a dostanete viditelny rozdiel. Chcel by som sa pripojit, samozrejme, k tej druhej skupine.