Euthyrox a chudnutie

Terka456789

aby clovek schudol, musi mat optomlane ft3 a ft4. ft3 je aktivny hormon SZ.

temazdravie.sk

ja som tiez mala problemy s vahou, ale odkedy uzivam NDT a mam optomalne ft4 a ft3, vaha sla dole a a drzi sa
aj toto ta mozno zaujme
temazdravie.sk

Rebekaaa

Ja berem euthyrox lebo som chora na stitnu zlazu nasli mi tam nador 6 mesiacov berem a mam 112 kg a predtym kedy mi este nebrala mala 75kg a akor som zacala brat euthyrox mam 112kg a este to mu liecim na srdce .(bola som operovana)... na vysoki tlak berem tabletku ..a ako som pocula ze co mam na stitnej zlazi ze tat mam nador a este nevedia ze mi treba operovat alebo nie odvtedy som dostala depresiu chodim tak 3 mesiace na psichiatricku .kto nema chorobu nech neberie ten euthyrox lebo ja bi bola rada kebi som nebrala za to abi ste sa schudli musite dat lebo ja berem euthyrox a pribrala som a teraz mam 112 kg . A mam len 23 rokov .

ladyinblack

zdravím všetkých, to som ja, zakladateľka témy, len mám inú prezývku...vtedy som nakoniec ten Euthyrox nebrala a schudla som aj bez neho asi 5 kíl, no akoby hrou osudu mi tento rok zistili začínajúcu hypotyreózu, vraj ešte to nie je na lieky, ale postupne ich budem musieť brať, práve ten Euthyrox, chodím zatiaľ pravidelne 4x do roka na kontroly na endokrinológiu...myslíte, že som si tie problémy so štítnou žľazou mohla navodiť aj sama tými večnými diétami a hladovaním ako tvrdí moja mama? Podotýkam že trpím anorexiou...a ten Euthyrox som naozaj nakoniec doteraz nikdy nebrala lebo som sa bála ísť do takých liekov keď som si o tom niečo viac naštudovala...vďaka za reakcie a odpovede :-)

marek123456

ja beriem na hashimotovu tyreoitidu autoimunitna hyportyreoza 75 mg euthytoxu plus som si zohnal sirup z ciernej jarabinu a rekvicovy olej s organickym viazanym jodom mal som zvyseny cholesterol bolesto klbov a problem s pametou ako problem sn krvnym tlakom kto chce schudnut da sa to ale i upravou stravy plus euthyrox ale nebrat ho ak stitna zlaza funguje to je blbost !!!!

Doktor11

Kravy sprosté,,,máte poniektoré v hlavách nasrate liek ktorý sa používa pri poruchách štítnej žľazy chcete brat aj keď ste zdravé len aby ste schudli aj na úkor svojho zdravia len aby ste zhodili z bachorov???To ste teda riadne primitívne ináč takéto stavy patria na psychiatriu,,,,,mozno,,,,,sa dá ešte tomu predísť

Domčaa

Dobry mam zaujem o tie tabketky na chudnutie co ponukate a chcela by som sa opitat ci pomahaju aj na zvečenu štitnu žlazu??? A kolko stoja ties tabletki???