AHOJTE CHCELA BY SOM SI DAT PREDPISAT HAK LEBO MAM STRASNE BOLESTI PRI MENZESE. VRACIAM, BOLI MA BRUCHO, TRPNU MI NOHY... JE TO HROZNE A UZ SA TO NEDA VYDRZAT :( NEVIETE KTORA HAK JE NA TO DOBRA? DAKUJEM
PO KTOREJ HAK MI ZMIZNU BOLESTI PRI MENSTRUACII?
Ja beriem Novynette, na bolesti zabral dosť dobre, mávala som otrasné a nedá sa to porovnať. Ale niektoré bolesti neprejdú ani pri HAK, potom sa hľadá problém inde
este som zabudla dodat kazdy den pijem zensky caj od herbexu ten pomaha pri bolestivej menstruacii ale aj pri mocovych problemoch.ale urcite by bolo najlepsie sa poradit so svojou lekarkou.drzim palce
baby ste normalne bez pecenovyh testoch ti lekar nesnie dat antikoncepciu ta sa ti urci podla vysledkov pecene inak by ti mohla viac uskodit kamaratke dali bez testou odvtedy mava migreny ked ju brala grcala byvalo jej zle po vysadeni jej ostali uz len migreny.pozri te si na googly predmenstruacny syndrom su tam perfektne rady aj mne ponohli vdy ma boleli prsia uzivam magnezim piridoxin zelezo a b6 vytaminy a zelezo jem len celozrne pecivo a strasne mi to pomohlo ani menstruacia neboli.odporucam
záleží od lekárne
od 420sk do 460sk na mesiac
a kolko stoji antika Yasminelle???
najdrahšie sú náplaste skoro 2 tis na tri mesiace
to leusa
máš iné skúsenosti?
ja mám len také že sa chudne alebo nepriberie ani gram
z antikoncepcie Jasminelle sa chudne? to je podla mna hlupost... no teda asi ako u koho :) mne by nevadilo az tak velmi keby som nejake kila pribrala ale urcite by bolo lepsie, keby som schudla :) to by potesilo skoro kazdu :)
a ešte nižší obsah hormonov má od tej istej fitmy a ko Yadine
Yasminelle
ale tam sa chudne