PO KTOREJ HAK MI ZMIZNU BOLESTI PRI MENSTRUACII?

bugyna

..len sa delim o skusenosti,ktore niekto chce,hm?!Nikomu to nekazem brat,tiez som bola tazko proti tabletkam,niekolko rokov som sme s partnerom pouzivali kondom a po spominanych bolestiach som vyskusala tie tabletky a je zatial dobre.

123456

njn ja som tiez niekedy kamoskam hucala "baby berte hak je to super, ziadne strach z otehotnenia" a teraz im hucim pravy opak... hak uz nikdy

bugyna

400 na mesiac,nieje to nic z tych lacnejsich, ale povedala som si,ze nechcem nic lacne,radsej vyskusam toto a uvidim!Zatial sa mi to osvedcilo!Mojej gynekologicke sa konkretne s tymito tab. este pacientky nestazovali ani na ziadne vedlajsie ucinky a ja patrim medzi ne!:-))

bugyna

Ja som si predpisala HAK skoro koli tomu istemu,mam Jasminele-nepriberam, nie som nafuknuta, uz nemam bolesti pocas men. a tak isto mi chodia nacas!Zatial na ne nemozem povedat nic zle...

j

Ahojte!
Mam dobry typ na 100% cisté prírodné tabletky na bolesti pri menštruácii. Na sebe som ich vyskúšala. Ide o morskú riasu v tabletkách. Posobi aj detoxikacne. Vola sa chlorella. Pozri www.strava.sk Mna prestali boliet prsia pri ovulacii a menzes je bezproblemovy. Jasne ze je ho citit, ale zdaleka nie tak "brutalne" ako predtym. Tym ze je to prirodny produkt, tak som sa "polepšila" až po takých 2-3 mesiacoch.
Drzte sa!