AHOJTE CHCELA BY SOM SI DAT PREDPISAT HAK LEBO MAM STRASNE BOLESTI PRI MENZESE. VRACIAM, BOLI MA BRUCHO, TRPNU MI NOHY... JE TO HROZNE A UZ SA TO NEDA VYDRZAT :( NEVIETE KTORA HAK JE NA TO DOBRA? DAKUJEM
PO KTOREJ HAK MI ZMIZNU BOLESTI PRI MENSTRUACII?
..len sa delim o skusenosti,ktore niekto chce,hm?!Nikomu to nekazem brat,tiez som bola tazko proti tabletkam,niekolko rokov som sme s partnerom pouzivali kondom a po spominanych bolestiach som vyskusala tie tabletky a je zatial dobre.
a preco hak uz nikdy? co zle ti/im sposobil???
njn ja som tiez niekedy kamoskam hucala "baby berte hak je to super, ziadne strach z otehotnenia" a teraz im hucim pravy opak... hak uz nikdy
je to kamoska
no to by este bolo, keby nejaka gynekolozka kydala na hak,,, sak na tom dobre zarobi..
400 na mesiac,nieje to nic z tych lacnejsich, ale povedala som si,ze nechcem nic lacne,radsej vyskusam toto a uvidim!Zatial sa mi to osvedcilo!Mojej gynekologicke sa konkretne s tymito tab. este pacientky nestazovali ani na ziadne vedlajsie ucinky a ja patrim medzi ne!:-))
a kolko stoji hak jasminele???
Ja som si predpisala HAK skoro koli tomu istemu,mam Jasminele-nepriberam, nie som nafuknuta, uz nemam bolesti pocas men. a tak isto mi chodia nacas!Zatial na ne nemozem povedat nic zle...
dakujem za rady, ste zlati vsetci :))
Ahojte!
Mam dobry typ na 100% cisté prírodné tabletky na bolesti pri menštruácii. Na sebe som ich vyskúšala. Ide o morskú riasu v tabletkách. Posobi aj detoxikacne. Vola sa chlorella. Pozri www.strava.sk Mna prestali boliet prsia pri ovulacii a menzes je bezproblemovy. Jasne ze je ho citit, ale zdaleka nie tak "brutalne" ako predtym. Tym ze je to prirodny produkt, tak som sa "polepšila" až po takých 2-3 mesiacoch.
Drzte sa!