Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
napr.mozno rozne choroboplodne zarodky,ako pises, utuzuju imunitu, ale chemia,co jedia uz male deti, alebo piju ci dychaju v meste pri ceste,ta ju oslabuje.
my sme ako deti pili cistu vodu alebo vodu s doma vyrobenym sirupom a teraz sa pre rocne deti kupuje cista chemikalia v krabici s nazvom 100% dzus.
:((((
lebo je rozdiel nesterilne ale zdrave prostredie, hoci s hocijakymi "prirodnymi komponentami" a sterilne prostredie na jednej strane ci nesterilne ale plne chemie na druhej.
samko,to o imnite, co pises ty,to je pravda. ale vtedy asi nebolo tolko chemie a chemicky upravovane vsetko, aby to bolo "lepsie". teraz si tou chemiou oslabujeme imunitu.
Skúsim.
Niekde som to videl, alebo čítal, ale len tak zbežne. Ja som si myslel, že je to len na odstránenie chlóru z vody. Ja si o tom myslím asi to, že až tak preháňať čistotu, alebo sterilnosť prostredia nie je dobré. Veď kedysi žena porodila na roli, nakojila malé, potom ho zavesila do plachty na konár a žiadne sterilné prostredie. Od narodenia bolo vystavené bacilom a alergénom a potom bolo odolné voči chorobám a peľom. Dnec sa dieťa narodí, všetci okolo neho majú na ústach rúšky, dajú ho do inkubátora, kde nie sú choroboplodné zárodky a čo z neho vyrastie? Alergik, alebo aj niečo horšie. Imunita sa spúšťa práveže stykom s choroboplodnými zárodkami, kde sa organizmus učí na nové prostredie. S tou sterilitou sa to preháňa. Ale som sa rozkecal, však?
opravujem okienko s nazvom "naposledy aktivne"
samko,ja napisem,chvilu pockam,a potom vlavo v okienku "posledne aktivne temy" kliknem este raz na tuto temu,a naskoci mi znovu uz aj s odpovedami od teba alebo inych,co tu napisali.
samko,to ma napadlo len teraz. kamaratka prevara vodu,nech odstat a pije taku. vraj ked vodu prevaris,nechas 24 hod.odstat,tak ti na spodu vznikne usadenina vsetkych "sajrajtikov" co su vo vode,a mas si odliat len ten vrch,bez spodku. sam uvidis,aku cistu,respekt.spinavu vodu mate podla hrubky "usadeniny" - mutnej vody. pocul si o tom? preto existuju "pracky vody",ktore ju cistia aby bola zdrava.
Ja sa musím po každej otázke a prečítaní vrátiť na zoznam tém, lebo inak mi nová odpoveď nenaskočí na monitor. neviem či to je PC, alebo programom a niekto tu posunul tému "Pomoooooooooooooooc" a to mi prekrýva čas príchodu nového príspevku/odpovede/ a tak si tu musím sedieť a klikať a klikať a klikať až kým neuvidím priamo v téme odpoveď.
Áno robím 12 -tky, taktiež včera som bol v robote a večer som pozeral na témy a bolo tu ticho. Neviem o akú "čistú vodu" ide a čo s ňou má byť? Niečo som prepočul?