Muži? Hajzli! ved si prečítajte..

Príspevok v téme: Muži? Hajzli! ved si prečítajte..
bukekela0000

S týmto HAJZLOM (prepáčte za výraz ale je to tak) som sa zoznámila na jednom veľmi známom chate. Asi po 2 mesiacoch písania sme sa stretli. Pracuje v BA, a domov na východ chodí každé 3 týzdne. Dlho som premýšlala o stretnutí, kedže nie som taký ten typ no nakoniec som pristala, pretoze sme si velmi dobre rozumeli. Boli to sice len rozhovoy cez telefon ale citila som, ze sa s tym clovekom chcem stretnut. Bol v pohode, presne taky pekny ako na profilovke, bolo fajn. Boli sme na diskoteke a rano ked ma prviezol padol aj bozk, potom dalsi a dalsi..Ozyval sa mi aj nadalej. Zacal mi tvrdit, ako sa do mna zamiloval, ze ma ma rad a chcel by to vyskusat. Tak odisiel zase do prace. Boli dni, kedy sa mi ani len neozval, neprezvonil, nanepisal a ked som chcela vysvetlenie, tak ma odbil tym ze co ja si myslim, je tam strasne vela prace atd..tak fajn. pochopila som to. Mal ist len na 3 tyzdne..po 3 tyzdnoch mi oznamil, ze ostava este tyzden dlhsie, pretoze potrebuje lepsiu vyplat. ze vraj "ide zima, potrebuje zimne pneumatiky..." ok..zase som to pochopila..Po tyzdni v piatok, ked sme sa po mesiaci mali konecne vidiet sa mi HAJZEL zase neozval cely den, a vecer mi napisal spravu, ze "prepac, dnes uz nepridem, som unaveny po ceste a nechce sa mi"Ved v pohode, chudacik cesta bola unavna. Prisla sobota, zase cely den nic, v nedelu okolo 13:00 ma prezvonil. Ziadne vysvetlenie. Vrelo to vo mne. V nedelu vecer som vypila dva pohare cerveneho a pisem mu ja.A vieto co mi HAJZEL na to odpovedal? "su dusicky, rodinu som dlho nevidel, v utorok idem prec potrebujem si este nieco povybavovat,tesim sa na teba" Tak super, tesila som sa ze ho v pondelok konecne uvidim..a hadajte moji mily co sa stalo? HAJZEL si nedal tu namahu prist ani v pondelok, ziadne vysvetlenie, mobil ani len nepípol!!! Dnes je utorok, predpokladam, ze uz sedi spokojne v aute a je na ceste do BLAVY. Zazila som uz cokolvek, no toto je vrchol!! Nechapem, ako moze byt niekto taky egoista a klamar. A viete čo je na tom najhoršie? že ma to trápi a neviem ci stale mam na hlave tie ruzove okuliare, ale chcem HAJZLA aj napriek vsetkemu vidiet! zeny ,muzi poradte, co robit???

kafe

bukukela, chlapec sa ti prizná, že je oje..č, no aby ťa tým nevystrašil, povie, že sa UŽ zmenil a chce niečo iné (he-he, ten chlapec má veľký zmysel pre humor, u mňa má jeden bod k dobru. škoda že si jeho vtip nepochopila presne ako ho myslel:). Úplne ukážkovo ťa namotal a ty si sa nechala. Ako prepáč, ale veriť písanému slovu na internete, chate či maily.. uff! Pri takýchto kamarátstvach si treba dávať extra veľký pozor, práve kvôli tomu, aby si do toho nespadla a nenamotala sa. NAJPRV cudzieho človeka, s ktorým sa kontaktuješ cez internet. spoznávaj, oťukávaj si ho, stretávajte sa v reály ako kámoši, aby si mohla zistiť, či to čo píše neni len póza. Kecať o citoch po pár mesiacoch písania si a jednom stretnutí, je len na oblbnutie.

Myslím, že tak ako si "rozrobil" teba, má na nete rozrobených ešte niekoľko ďalších dievčat. A tie mu to všetko zobú z ruky. Chlapec sa cestou na východ (alebo do BA) zastaví kde kade, veď dievčat túžiacich po láske je toooľko a on to chudák sám nestíha uspokojiť. Má veľké srdce, to mu treba nechať :)

isabella

slobodna, vazne to uz trocha prehanas, ona potrebuje podporit aby sa z toho vyhrabala a nasla si cestu zivotom a ver tomu, ze po takej skusenosti si da na takych chlapov sakramentsky pozor, ale to ty asi nepochopis, ked si takym niecim nepresla, na chlapovi/cloveku hned nevidno, ze sa chce s clovekom len zahravat, alebo skor to ani ten dotycny nevie vysvetlit, preco sa tak sprava...

Katuska256

myslim ze tu padlo velmi vela dobrych prispevkov (mozno na vynimky). v kazdom z nich je nieco pravdy. zivot nas uci a este nas aj nauci hodit za hlavu veci ktore nie su pre nas dolezite a ktore nam ublizuju. aj ja sa stale ucim a bohuzial tym, ze stretavam coraz viac takych ludi, ktori ublizuju inym som sa naucila ze uz len kvoli takym ludom nebudem riesit veci ktore mi v zivote v nicom nepomozu alebo ci som nieco urobila spravne, ci sa to patrilo, alebo sa zapodievat otazkami, 'urobila som to dobre'.
Sama si pekne napisala, ako si sa rozhodla. Myslim ze potrebujes aj vela sil, ale ked to dosiahnes, budes na seba hrda uvidis. Urcite ho uz neries a zameraj sa na novu stranku tvojho zivota.

isabella

hlavne bud rada, ze s to vyjavilo takto hned na zaciatku, velmi dobre ti rozumiem, ze teba to strasne boli a snad o to viac, ze nim to ani nehne, ten moj romeo, ked som mu povedala, ze je koniec a preco, tak vlastne len pokrcil ramenami, ze "zivot ide dalej" a tym padom som si ani nepomohla, ze som videla jeho reakciu, bola chladna ako cely jeho cit ku mne... teraz to bude boliet a velmi, nebudem ta utesovat, ze to bude rychlo dobre, stvat ta to bude asi dlho, ja som si po tej zlej skusenosti nasla mnozstvo aktivit, popri skole som si nasla pracu, vela som cestovala, kedze pracu a skolu som mala v inych mestach a snad kazdy vecer som chodila von s kamoskou, alebo inymi kamosmi, v podstate som sa snazila zabudnut, nasi na to obdobie spominaju ako na cas, kedy som chodila domov vyslovene len na par hodin prespavat, ale pomohlo mi to...

Slobodna

neviem prečo by som mala odtiaľto vypadnúť, jediný kto ti pomáha, je ten, kto s tebou nesúhlasí, má iný názor ako ty- pretože tí ti ukazujú cestu k riešeniu a k budúcemu šťastnému vzťahu. Ale ty zrejme o to nestojíš. Nezameriavaj sa na problém ale na jeho riešenie. No mne stačí to ako si vyletela na mňa, osobne si myslím, že takto si reagovala aj na neho, vlastne tak reaguješ na všetko a všetkých, keď nedostaneš čo chceš.

bukukela0000

rew, viem ze ten nadpis je trosku taky da sa povedat pubertalny ze "chlapi su svine" nenavidim muzov ô a taak ale nic lepsie mi vtedy nenapdlo :D
Isabella dakujem ti za tvoje povzbudenia, pekne si to napisala ale ked mna tak strasne boli to, ze on je spokojny tam kde je a mne tu srdce krvaca,.preco ja nemam taku povahu ze hodim vsetko za hlavu a je mi to fuk? Ja dufam ze aj on raz pociti taku bolest ako ja citim teraz...

bukukela0000

Ten prispevok som pisala o pol 11, po precitani vsetkych prispevkov a uvazovani ned tym vsetkym sa mi v tej hlavicke pomaly vyjasnuje a neviem ci plati to ze "aj napriek vsetkemu ho chcem vidiet" Zo vsetkych prispevkov som si vzala k srdcu to, ze namam vyznam ponizovat sa pred nim a ked o mna nestoji tak nech pali do prdele HAJZEL!A aj to ze nie je jedinym muzom na svete aj ked si to mozno o sebe mysli a ja si mozno zasluzim nieco lepsie.Mas pravdu, naviazala som sa na nho a predstavovala som si ze to bude pribeh ako z romanu Daniel Steelovej :/ Ono to nekalpalo od zaciatku tak ako by to mala ale zatvarala som pred tym zatvarala oci

isabella

a toho chlapa nebude trapit, ked sa mu aj tyzden neozves, nenastves ho, ked mu povies, ze mas iny program, nebude mu ani trocha luto, ze s tebou nemoze byt a ty si trebars mala cas na kamaratku, netrapilo by ho keby si zmizla a nevedel by ani co s tebou je, jemu takym sposobom neublizis, takym ludom sa neda ublizit, ked im na tebe absolutne nezalezi, nepodari sa ti mu to vratit, jedine, ze by si mala nejake eso v rukave (ja som take mala a pomsta potom stala za to :-D), cim mu ublizis ty, ale tym, ze o neho nebudes javit zaujem to nepojde

rew

bukukela0000> nj.. tak to asi bude verzia cislo dva.. kasli nanho.. ja viem, to sa povie.. ale staci trosku sebaucty.. nema ti byt za cim smutno.. vztah na dialku a este s takymto ...
btw.. nemam rada zovseobencnovanie typu "muži??HAJZLI!!" (pripadne zeny?DOPLNLUBOVOLNUNADAVKU!!) :P