Dobrý deň, moja 8 mesačná dcérka je veľmi často chorá. Už dva krát sme boli v nemocnici - zápal obličiek a zápal pľúc. Ešte neprešiel ani týždeň od toho ako sme prišli z nemocnice a už zase má teploty. Kúpila som jej v lekárni bio colostrum tekuté - vraj by jej to mohlo pomôcť prekonať chorobu a podporiť imunitu. Máte niekto s týmto prípravkom skúsenosti. A tiež neviem ako sa má užívať aby sa dcérka vyliečila.
Bio Colostrum - skúsenosti
odporúčam tento článok o kolostre
www.fitcool.sk
Ak by ste sa chceli zapojiť do testovania, napíšte komentár pod článok www.nasezdravie.sk a možno získate testovacie balenie zadarmo.
Pre ten web sa hľadajú stále testeri, takže dajú sa testovať rôzne doplnky stravy zadarmo. Prevažne od slovenských výrobcov.
ja som sa dal tiez ukecat a skusame doma kolostrum, dost som o tom precital, dobre to je rozpisane aj tu: imunita.online takze zatial po mesiaci uzivania (tabletky) mozem povedat, ze sa na mna nic nelepi (a to mam vzdy na zaciatku roka problem s kaslom), malemu sme vzali tekute, zatial tiez musim poklopat
Aby bolo kolostrum naozaj účinné, odporúčam ho užívať aspoň tri mesiace. Recenziu produktu som našla tu nakupnyporadca.eu
Kolostrum tablety - www.zelenyzivot.sk
sorry dako som sa poplietla s tým odkazom toto kolostrum som myslela www.monsea.sk
s kolostrom mam naozaj velmi dobre skusenosti. Na detsku imunitu je to asi to najlepsie. Našim deťom to dosť pomohlo. občas v takýchto predchrípkových obdobiach a počas chorob im to skombinujem aj s probiotikami. Ak ide o konkretny prípravok tak ja som skúšala iba toto zena-in.cz ale som naozaj spokojna. Dufam to dcerke pomoze
Dovolím si nesúhlasiť s príspevkom
od 5qo
\"tak tekute kolostrum je pravdepodobne podvod lebo jedine tekute co tu je u nas neuvadza obsah kolostra.\"
pretože my doma používame tekuté kolostrum z nemecka a mám k dispozícii vyjadrenie výrobcu pre Ministerstvo zdravotnictví ČR kde je uvedené aké je zloženie. A práve tekuté kolostrum obsahuje 100% mleziva, ktoré je odtučnené a zbavené kazeinu a žiadne pridané látky. A je za bezkonkurenčnú cenu.
tak tekute kolostrum je pravdepodobne podvod lebo jedine tekute co tu je u nas neuvadza obsah kolostra a kde sa nepise obsah tak to znamena ze sa nemaju cim chvalit . kup si v talbetkach vysyp si ho daj tam trosku vody rozmiesaj a to daj dcere . predavaju sa kapsule kde je 500mg ,mala by si jej davat takych 3x2 capsule dene ,najelspei cenovo u nas vychadza od firmy symbiotic, ja si nikdy nic nekupujem kde neni napisane co a kolko toho je v tom