diskriminacia stihlosti

Príspevok v téme: diskriminacia stihlosti
jojkaaaa

Preco na prirodzene chudu babu moze kazdy vyskakovat,ze aka je chuda,ze by mala viac jest,ze trpi anorexiu,pricom ona je taka chuda od prirody...Preco takyto ludia zamerne vytvaraju komplexy takymto chudym ludom?a preco si to nedovolia k obeznym?..ved obezita je choraba:/Preco je hned moletka-chudacik a chuda-anorekticka?
Preco neberu ludia ohlad na nas chudych?Je to zavist,alebo ako by ste to vysvetlili vy? Kedy to uz prestane?

bdas

Predstav si, ze aj o obeznych si obtieraju jazyky. Samozrejme ty o tom nemozes nic vediet, kedze si chuda. To vie naozaj len tucny clovek. A tucneho diskriminuju aj v zamestnani, chudi maju vzdy lepsi karierny postup. Lenze mas 17, takze o tom nemozes nic vediet. Uvidime o desat tokov, ci stale budes nariekat, ako ta diskriminuju!!!

tralalaa

toto aj mna vytaca...napriklad na navsteve u znamych pozeriem co mi pride pod ruku...potom ma este ponukaju a ked poviem ze uz dakujem uz si neprosim, ze nevladzem tak hned ,,aaa ona drzi liniu tak nemoze jest" takym posmesnym provokacnym tonom.. ale to ze som im pred piatimi minutami dobreze nezozrala chladnicku to si nevsimli.. to je podla mna akurat zavist! ked to niekto povie raz ok je to este vtipne, ale ked to vravia vkuse, vytaca ma to do nepricetnosti!! pretoze ja mozem jest kolko chcem a nepriberiem..

jojkaaaa

chalan

zacni jest!!...ale nie:D
Tak ako mas pravdu,my baby to mame lahsie...a poznas aj ty tie urazky?ze zacni jest,bo si chudy jak kostra alebo ze aha anorektik a pod. poznas to?

chalan

vy sa tu stazujete, ze ste chude a ste zeny. co mam povedat ja a mne podobni, co som chlap a mal by som tak aj vyzerat a namiesto toho som chudy. :))

jojkaaaa

inner

ty si zlata:)A tiez i moj priatel ma rad chude,on mi vravi,ze som jeho porcelanova babika.Taka krehka,taka nezna:)

Inner

Jeej :D, si zlata :D
Hlavne to nebrat s tazkou hlavou. Sme chude, no tak sme chude no. Jedine moje stastie je, ze priatelovi sa chuducke baby pacia... aspon pri nom sa citim "normalne" :-)))

Inner

kazde telo funguje spravne pri istej hmotnosti. Ak sa niekto snazi pribrat alebo schudnut a nie je to pre telo dobre, tak sa brani a udrziava si vahu, pri ktorej funguje spravne.

Osobne som absolvovala mnohe vysetrenia kvoli istemu zdravotnemu problemu, bola som aj na endokrinologii, vsetko je v poriadku. Stitna zlaza by bola chora, keby clovek chronicky priberal alebo chudol. Nie ked ma stale rovnaku hmotnost.

Treba akceptovat to, ze kazdy ma inu svalovu hmotu, ine mnozstvo tukovych buniek (ich mnozstvo sa pocas zivota nemeni, iba ich velkost), rovnako aj retencia vody je u kazdeho ina. preto nemozeme byt vsetci jednoliati.

Ak mame zdravotny problem - fajn, riesme ho. ale tyrat sa dietami alebo prejedat sa nie je vychodisko. akurat sa tak narusi metabolizmus.

barborrka

ti co ste taki chudi a nemozete pribrat :

urcite vam nepomoze ked budete viac jest...ved toto vam predsa cele roky huzdia do hlavy a ziadny vysledok nevidite...v tele moze byt parazit, alebo moze byt poskodena funkcia stitnej zlazy a tak ked budete do seba džgat co vam pride pod ruku- len aby ste pribrali - to len podpori tu vasu chorobu ....preto - znie to paradoxne- treba nasadit spravnu dietu tak aby telo dostalo to co potrebuje...a ziadne tabletky vam takisto nepomozu

Inner

no tak tento problem poznam. Tiez som chuducka, jem viac nez moje kamaratky, posilujem, aby som nabrala svalovu hmotu, ale je to vecny boj s minimalnymi vysledkami.

Denne pocuvam reci, ci som sa uz tento tyzden najedla, ze som taka chuda. A tiez som si kvoli tomu par krat poplakala.

Na druhej strane, vo svojom okoli vidim, ze obezita je akceptovana viac. Vraj je aspon plne zeny za co chytit. A za to, ze mna nie je, uz mam vraj poruchu prijmu potravy... uz teraz na to kaslem, ale velmi ma to trapilo, hlavne pocas puberty.

Myslim, ze ti rozumiem. Nie som so sebou spokojna, chcem mat prsia, boky i zadok. Rovnako sa moze zle citit chudy clovek, ked na nom vsetko visi ako i obezny, ked by bol rad chudsi....