Preco na prirodzene chudu babu moze kazdy vyskakovat,ze aka je chuda,ze by mala viac jest,ze trpi anorexiu,pricom ona je taka chuda od prirody...Preco takyto ludia zamerne vytvaraju komplexy takymto chudym ludom?a preco si to nedovolia k obeznym?..ved obezita je choraba:/Preco je hned moletka-chudacik a chuda-anorekticka?
Preco neberu ludia ohlad na nas chudych?Je to zavist,alebo ako by ste to vysvetlili vy? Kedy to uz prestane?
diskriminacia stihlosti
nepovedal by som,ze je to az taka hlupost. jasne, ze nie je uplne objektivne, ale nic viac objektivne neexistuje.
ja mam tiez tenke kosti...
kazdopadne, to BMI som chcel dat ako argument aby clovek mohol takychto podrypovacov odpalit, ale ty s tvojim BMI 17 aasi velmi nemozes :-/ :-)
Ked uz sme pri tom... kolko merias/vazis ?
možno sa len stretávaš s nesprávnymi ľudmi, čo maju na toto takýto názor (-:O Podľa mňa sa v niektorých prípadoch jedná o čistú závisť (: tak si takými rečami nedaj pokaziť deň (; vieš, lebo či je človek chudý, alebo obéznejší, nie je ho dobré len tak na prvý šup posudzovať,... zober si na príklad toho moletnejšieho človeka.... možno je viac pri sebe lebo je chorý, berie lieky, má nejaku poruchu, slabý metabolizmus a možno sa len prejedá a nevie sa ovladať a takto, opačne by sa to dalo aplikovať aj na chudulilinkych ludí... netreba hned všetkých škatulkovať či sú taký alebo onaký (;
dexter
to BMI je hlupost (tym ale nechcem vyvratit tvoje tvrdenie,ze mas idealnu postavu:P)
ale tak si zober:svaly su tazsie ako tuk,.kazdy ma inu stavbu tela,rozlozenie tuku,niekto ma kosti tazsie,niekto lahzsie a celkovo aj velkost kostry.Ja mam kostru velmi utlu,som taka ,,jednoliata".proste aj kostru trupu mam utlu.mam kamosku,co ma vahu podla BMI troska vyssiu ako normal,aj je jej ,,trosku viac",ale kostru trupu ma velmi utlu...BMI je dost nepresne a nezohladnuje napriklad zdravotne problemy,ktore mozu byt pricinou bud prilisneho priberania,pripadne chudnutia.(napr. taky problem so stitnou zlazou).podla mna je BMI uplne zbytocne si robit,no i napriek tomu,som si ho robila a vyslo mi 17:P
jojkaaaa,
tak toto mna vzdy vytacalo (som chalan) a vzdy mali ludia okolo mna narazky na to, ze som chudy, ze by som mal pribrat atd.
potom som si vsak vypoctal svoje BMI, co je asi naobjektivnejsi ukazovatel, co sa tohto tyka a mam ho skoro uplne idelane.
vyska 180, vaha 70, pricom na uplny ideal my treba pribrat 2-3 kila (zdoraznujem "uplny ideal", kedze s tymto terajsim som v norme).
mam chut nakopat vsetkych tych ludi ktori mi kedysi vytvarali komplexy, pricom neraz to boli ludia, ktori by boli podla BMI mozno uz v rozmedzi nadvahy.
aaaaa, mam chut strielat to :))
chalan
aj ja sa snazim si to nepripustat,ale niekedy to riadne zaboli a vtedy sa hnevam na cely svet,ponadavam si,vyplacem sa a niekedy je mi aj lepsie:P
niektori si nedovidia ani nos, co chces od ludi :)
Jojkaaa a nechcela by si si popísať cez mail? Ak by si chcela, tak napíš dara6@azet.sk
juuj jajka001_ , brat to z takehoto hladiska ma vobec nenapadlo:)a nie ze sa rozculujem (i ked sa to tak moze zdat:D),ale mrzi ma ten pristup.Ved je to len telo a fyzicka krasa tak ci tak pominie,treba hladiet hlbsie...
jojkaaaa ano, obcas mi ludia naznacuju, ze som chudy, ale v zasade sa tym moc netrapim. obcas ma to sice mierne stve, ale inak to beriem, tak ako to je.