diskriminacia stihlosti

Príspevok v téme: diskriminacia stihlosti
jojkaaaa

Preco na prirodzene chudu babu moze kazdy vyskakovat,ze aka je chuda,ze by mala viac jest,ze trpi anorexiu,pricom ona je taka chuda od prirody...Preco takyto ludia zamerne vytvaraju komplexy takymto chudym ludom?a preco si to nedovolia k obeznym?..ved obezita je choraba:/Preco je hned moletka-chudacik a chuda-anorekticka?
Preco neberu ludia ohlad na nas chudych?Je to zavist,alebo ako by ste to vysvetlili vy? Kedy to uz prestane?

Felia

Aj ja som chudá..no genetika nepustí. Tiež ma niekedy dosť štvalo keď som počúvala na seba samé veci typu: anorektik, kedy sa už poriadne naješ a podobne..(: teraz ma to už až tak netrápi..nezaujíma ma čo si o mne myslia ostatní..ich by skôr malo zaujímať, čo si ja myslím o nich..:))

LLLenka

dsada:
že je tahsie prirodzene pribrat ako schudnut??:)noo tak to si vravis ty,a vsetky baby ktore potrebuju pribrat..a baby pri tele si myslis myslia to istE?urcite nie:)pre nich je schudnut najtachsie,a nedokazu si ani predstavit aky by to bol super pocit a naopak:):)a ty si presne to isté len v opačnom:)tak tu nevypisuj,pre kazdeho je najtazsie nieco ine:)

monica gazpio

Pozri, jojkaaaa, ja mám opačný problém. Od 11 rokov som začala s prvou hladovkou, lebo som mala 165 cm a 55 kg, všetci v škole sa mi smiali, ponižovali ma, šikanovali a všetky chudučké spolužiačky ihneď zapadli do partie, obdivovali ich a vyhlasovali ich za miss a pod. Uvedom si, že prirodzene tlstí ľudia sú diskriminovaní oveľa horšie, ako prirodzene chudí. Poviem príklad: Ak sa uchádzajú o zamestnanie dvaja rovnako vzdelaní ľudia, s rovnakou praxou, ale jeden je prirodzene chudý a druhý je prirodzene tučný, tak hádaj koho vezmú do práce ihneď bez okolkov ? JASNÉ, ŽE CHUDÉHO !!! Ľahšie si nájdeš chlapca, lebo 99 % chcú štíhle ženy, potom si môžeš obliecť na seba čokoľvek, pretože štíhle ženy vyzerajú dobre vo všetkých oblečeniach. A čerešnička na torte týchto všetkých výhod, je, že môžeš byť modelka, ak máš od 13 do 21 rokov, veľa cestovať, zarábať jeden štátny rozpočet, byť na stránkach titulných časopisov, bez toho, aby si musela hladovať. Min. 90 % báb chce schudnúť, pretože chcú byť modelky, žiadané, obdivované, a pod. tak, ak tieto baby chcú byť modelky, tak sa musia trápiť mentálnou anorexiou. Primárna príčina anorexie, je mnohokrát obezita. A spadnúť z obezity do anorexie, a stále kolem-dokola je oveľa horšie. Nemyslíš ?

Sue..

no ja mam 168 a 48 kg,som sice dost chuda ale nemam s tym absolutne ziaden problem a uz vobec nemozem povedat,ze by ma niekdo diskriminoval....jasne,ze dost casto pocuvam o tom aka som priserne vychudnuta a bla bla blaa ale som zdrava,nemam ziadny zdravotny problem,citim sa fajn a ak ma niekto potrebu sparat sa v tom ci som taka alebo onaka tak je to problem dotycneho,nie moj... podla mna je toto absolutne nepodstatna vec nad ktorou sa nema zmysel trapit...

veronika 4

No co vam poviem ludia su uz taky ja som mala taku skusenost ze sme sa vybrali 3 baby vonku po praci no len sme postavov vsetky rozdielne kamaratka jedna mensia tak cca asi 167 cm ale velmi chuducka ale papa vsetko mozne nemozne proste genetika druha kamaratka cca 162 cm ta zase dost baculka ale zase ma stitnu zliazu no a ja zase 178 cm.takze nastupili sme na MHD a zrazu velky smiech tyky mensi pubertiaci zacali o nas vravet ze pozri to je trojica jedna vychrtlina ledva 30 kg druha je ako dvojity mac donald a tretia je ako zirafa.No co uz cely cas sme sa na tom smiali ze aka sme super trojica a co dodat ved tie deti s toho snat vyrastu a uvedomia si ze robit si posmeh s druhych je ubohe ty co uz vyrastli tak len tolko STARAJTE SA SAMI O SEBA

vierka86

mna takto deptala cela rodina( nie najblizsia mama otec bratia) ale tety ujovia,sesternice, pritom nie som ziadna vychrtlina, ale normalna stihla baba, dospelo to az do stadia ze som prestala chodit na rodinne stretnutia a aj ked som isla mamu som prosila aby sa ma vzdy zastala...no chore, potom mi to priatel "vysvetlil", ze si z toho nemam nic robit, ze pre 100 kilovu je aj 80 kilova chuda a tym sa riadim ;)

PresneTak

Ja som prirodzene chudá a dosť často sa do mňa podaktoré osôbky navážajú, že aká som chudá. A popri tom oni by chceli schudnúť.

ta3

Jojkaaaa,
nemam cas citat celu diskusiu, tak na Tvoju otazku: Kedy to uz prestane? len tolko, prestane to vtedy, ked si Ty to prestanes vsimat. Co si druhi o nas myslia, to je vylucne len ich problem. Ked toto pochopis, uvidis, ze zivot bude ovela krajsi. Drzim palce

Mirage22

poznám to, ja osobne mám 160/46kg a dosť často sa dostávam do konfrontácie s inými ľuďmi len preto aká som chudá! Dokonca i priateľ mi to raz za čas vykrikuje, že som vychrtlá. Ja sa takisto snažím papať čo najviac, užívam i hormóny - ale kilá hore nejdú. Mám to dané geneticky - z otcovej strany. Veľa ľudí mi hovorí aká som chudá,že sa nedá na mňa pozerať. Chalani zase nepriamo - ak vidia ženu pri sebe, tak zhíknu, ako fajne by ju bolo chytiť. Na mne zase nie je čo. Spolubývajúce na internáte to isté, bože aká si chudá! A dookola to isté. Tiež ma to už nebaví a takisto mám pocit, že chudším sa ľudia neboja vykrikovať ich telesné proporcie, než je to v prípade obéznych ľudí.

radoba83

adela to dobre povedala je rozdiel byť chudy a chudy-tym myslela že total vychudnutý ľudia musia tiež povinne cvičiť..