Preco na prirodzene chudu babu moze kazdy vyskakovat,ze aka je chuda,ze by mala viac jest,ze trpi anorexiu,pricom ona je taka chuda od prirody...Preco takyto ludia zamerne vytvaraju komplexy takymto chudym ludom?a preco si to nedovolia k obeznym?..ved obezita je choraba:/Preco je hned moletka-chudacik a chuda-anorekticka?
Preco neberu ludia ohlad na nas chudych?Je to zavist,alebo ako by ste to vysvetlili vy? Kedy to uz prestane?
diskriminacia stihlosti
Mna nezaujima ci ma alebo nema problem, ked si zacne, zacal si :)
Proste:
1. ak by si nezacal, tak by nebol absolutne ziadny konflikt!
2. ak ho necham tak, stale bude zacinat, a ked by nebol dilino, tak by nezzacal ponizovanim, ale zacal by prosbou o pomoc.
ale zase nemyslim to ze nejak extremne na neho nadavat, ale skor tak ako jajka001 popisala :)
alebo 3. uplne ignorovat, ale tak to je ako keby si ma niekto naulici zastavi a zacne ma fackovat, mne to neublizi, ale obtazuje, mozem to ignorovat, ale jednou odvetnou fackou mam pokoj.. mne stacia facky osudu a nie este to odstrkovat ludi :D
och lost
ty si uzasny:DD
a preco mu neprikladat?.mozno uz len z toho dovodu,ze nebudem robit druhemu to,co nehcem aby robili mne:P
tiez si myslim ze chudakov s komplexami treba nechat tak, preco by som ho mala este ponizovat ale ak si neda pokoj, treba ho sprdnut, nech sa uvedomi a neotravuje. a niekedy staci taky pohlad ktorym mu vsetko vysvetlis :)
dexter
tak meriam daakych tych 168cm a vaha okolo tych 46-48kg..
a ludia,prepacte za tuto temu,len som bola velmi vytocena istym clovekom z mojho okolia,tak moje prsty pisali same,bez toho aby som rozmyslala:DD
a neviem kto to tu spominal,ze na cloveka,ktory zacne s takymi recami,ze mam ist protiargumentom.Tak co ja viem?ten dotycny ma asi problem sam so sebou,tak preco mu este prikladat?:P Tak si zoberte,ze clovek vyrovnany sam so sebou nebude vyskakovat na druhych:)/poznam to na sebe:D/
ministrom
no ta strava, to bude kapanek problem pri alergiach co mam :)
alergia na : biela muka, mlieko, vajicko, a este ma nenapada, ale proste vsetko, jedine co mozem jest "vonku" ze maso, ryba, ryza.. asi nic ine, obcas zemiaky, ale nie casto, vysmazane nepripada do uvahy.. ani z ovocia/zeleninny nie uplne vsetko...
ale mozno sa da, len treba hladat..
A posilovanie mam v plane v blizkej buducnosti, len este nie je cas :)
ja som tiez vzdy bola taka chuda,,,,dajte sa otestovat ba celiakiu... u obvodneho lekara
Ja som tiež dosť chudá (170cm/48kg) a hlúpe reči ohľadom mojej postavy sa snažím ignorovať. Kto ma pozná, si už zvykol. Papám úplne normálne, nie som žiadna anorektička či bulimička, ktorá grcia do hajzla. Proste som chudá od prírody, čo už. Aj takí musia byť :). Súdiť ľudí podľa výzoru je úbohé...
Lost, ak by si chcel pribrat, tak ti pomoze posilnovanie a k tomu dobra sprava s doplnkami vyzivy. Moj synovec bol chuducky, teraz je z neho vymakany krasavec, za ktorym sa nejedna baba otoci... Ma nadhernu postavu, chodenie do posilky je uz jeho zivotny styl. Takze da sa to.
A co sa tyka mna - tiez mi cely zivot hovoria, ze som chuda. Obvodak mi dal porobit kadejake krvne testy a som uplne zdrava zena, tak ma s tym uz nedepta, ked mi sestricka pri merani tlaku u lekara zapotila, ze som chuda, strasne mi to vadilo, zaujimalo by ma, ci tucnemu slahne do ksichtu, ze je tucny jak prasa... A som vo veku, kedy mi uz lichoti, ked mi hadaju o 10 rokov menej...
ja som muz a tiez som "chudy", teda v ociach ineho jedinca..
mam takmer 180cm a lahko nad 60kg..
sice uznavam ze to vyzera divne, ale som proste taky ten typ "IT guy", cize pocitacovy typ, to jest. kost a koza (ale to je prehnane, ved mam nejaky ten sval a tuk tiez)..
ale ja taketo reci uz totlne ignorujem, proste jednym uchom dnu a hned druhym von.. nezamyslam sa nad postavou, citim sa perfektne.. dokazem sa pohybovat cez toho aby som citil na sebe nejake tukove tsunami alebo vlnky, alebo cokolvek (tym neurazam obeznych), a genialne je, ked som v miestnosti s nabuchanym muzom, a nasa uloha je: zastrcit zastrcku do elektirckej zasuvky za sporakom. (velmi velmi uzke miesto na ruku)
HAAAAAAAAAAA.
NO KTO TAM ASI DOCIAHNE, COOOO ? :P :P :P