prosím , o názor na vitariánstvo neviem sa rozhodnúť čo je lepšie pre zdravie či vitariánstvo , alebo zdravá výživa prosím o vyjadranie ďakujem
názor
aj tebe ;) hm , ja som sa stravou nezaberala až kým som nezačala čítať o škodlivom kravsom mlieku , potom soji , mäso a celý hypermarket ja neviem všetko je nezdravé vraj ak nie sú oči modré opäť je človek chorý ak má krváca žena pri menštruácii opäť je to choré možno sú tie názory choré
to mas pravdu, strava je zaklad: preto ma byt pestra, zdrava a plnohodnotna. to je zaklad toho, aby ti mozog a telo fungovalo tak ako ma. ak uz chces pestovat hrozne zdravy zivotny styl tak jedz zdravo a cvic a ja ti garantujem, ze budes mat energie na rozdavanie bez toho, aby si musela pocitat bobule na tanieri.. good luck
xy:): to aj ja doteraz ale začala ma viac zaujímať strava , lebo odtoho sa veľa odvíja
nedokazala by som jest jednostrannu stravu, milujem maminu kuchynu a zboznujem domace kolace. ja si dam vsetko, ale s rozumom, t. j. ze nenatrepem do seba cokoladu o polnoci.
whee_ee: a keď sa smiem spýtať ako sa cítiš , koľko meriaš ,vážiš prípadne vek (prepáč , že sa toľko pýtam , ale chcem si spraviť určitý obraz na vec)
Ja určite nie som vitariánka, ani nikdy nebudem, ja mám rada pestrú stravu, ovocie, zeleninu, mäso, čokoládu, ryžu, zemiaky, chleba, mliečne výrobky a podobne, od vitariánstva na míle ďaleko :D:D:D
TrainingBoy: ja už zbieram vyše roka informácie a neviem sa rozhodnúť je ťažké porovnavať zviera a človeka možno ani pre to zviera to nie je najlepšie lebo v jednom dokumnete som videla , že niekedy v noci sa zobudia a jedia minerály anorganické a vôbec stavím sa že niekedy "požerú" niečo zo Zeme napr.červíka atd
vitariánstvo ma "očarilo" vlastne tým , že človek má vraj neskutočnú energiu lepšiu pamäť , potrebuje menej spánku atd čítala som aj literatúru od Helmuta Wandmakera no uvidím , každopádne Vám ďakujem
lukyjeff: ty si bola vitariankou a ako dlho?