Ako si pisat s chalanom

betuss

Ahojte!
Aj ja mám problém.
Som do spolužiaka.Problémom je to,že chodí s mojou sesternicou na tanečnú.Moja mamina organizuje každý rok detský tábor,no a on naň chcel ísť.On má nejaké tušenie,že som doňho lebo ma zavolal na obed a hádali sa,že kto z nich je do mňa.Bola pri tom aj moja kamarátka a ona mi povedala,že si myslia že som do jedného s nich.Tajím to ale skúšala som mu písať cez FB. Ja sa snažím aby správy boli fajn a on mi odpovedá len ok,jj,nn,cc. Doňho som začala byť v januári ale moja spolužiačka mi to chce prekaziť.Nemám veľa kamarátov...
Vopred ďakujem za odpoveď.

Jess_ica

Ahojte.. Potrebovala by som poradiť :Ide o to, že poznám chalana, s ktorým som chodila do triedy a par krát sa nám stretli pohľady. V minulosti som sa s ním bavila a mam taky zvláštny pocit. Tak som mu skúsila napísať asi sa hanbí.

kikap

Podla mna mu napíš ahoj...ako sa da rí...čo robiš....ale....
zisti čo ma rad....ak ma rad hry...bavte sa o tom...bud odvažna a sebavedoma....ak ma rad sex...bavte sa o tom....ak ma rad vtipy...tak o tom...skus byť vtipná...ja som napr.pisala s chalanom...o všeličom o politike a velôa veciach....ja sa viem rozpravať aj pisať o hocičom....napisala som mu že čo by robil keby ho znasilni gay :) on to zobral srandou a odpisal že by mu dal po hlave s panvicou...je vela mžonsoti

Meno netreba333

Ahojte.Mám jeden problém.Páči sa mi jeden chalan, povedala som to mojej kamoške a ona mu to povedala. Tak o tom viac menej vie. Veľmi sa mi páči ,je o dva roky starší.
Ale nevidíme sa tak často. Vidíme sa iba na krúžku. Nemám na ňho ani číslo tak si ani nepíšeme . Ale sme kamaráti. POMÔŽTE MI!! Nemôžem na ňho prestať myslieť.
Je jednoducho môj typ.
Každá pomoc mi pomôže.

XyF

Ahojte ľudia.... Už dlhšiu dobu sa mi páči jeden chalan a on už o tom vie... Občas mi napíše, ale poslednou dobou si moc nepíšeme ... Vždy keď mu chcem napísať neviem ako začať... Samozrejme vždy začnem ,, Ahoj " ale potom neviem, čo mám ďalej písať, keď to ,, Ako sa máš" je už strašne otrepané :/ .... Má niekto prosím nejaký "typ" na to ako by som mohla začať konverzáciu? Prosím... Za každú odpoveď budem veľmi vďačná

Patkatete

Ahojte! Pomožte mi!
Mamininá kamarátka má syna s ktorým chodí často na návštevy a ja sa sním chcem skamaratit ale skoro vôbec sa so mnou nerozprava tak ako mám začať ???
Rozmýšľam o tom že by som mu napísala niaky list a vypadal by asi niako takto:

Ahoj!
Čo keby sme boli kamoši ?
Dal by si mi tvoje číslo? Moje je .......... .
Paťka

Miska 1

Ahojte baby páči sa mi jeden chalan z našej školy chodíme spolu aj do triedy niekedy sa spolu rospravame je ku mne celkom milí ale keď ideme von ako trieda je iní ale keď som tam neni je zábavní neviem čo mám robiť a neviem čo mu mám napísať alebo tak prosím poraďte .

chalan™

To je jednoduché, páči sa ti? Je zadaný? Koľko máte rokov? Chodíte von? Je ti dobre v jeho blízkosti?

Ak ste v rozumnom veku (12+), tak sa ho spýtaj ako to cíti. Na takýto vzťah odpoveď na internetovom fóre nehľadaj. Keď tak ho zavolaj von, chodte sa prechádzať a potom po chvíli sa ho spýtaj, či sa mu páčiš. :)

Deniskaa555

Ahojte ...píšem si s jedným chalanom... Pišeme si zatial chviľu ale už mi napís ze sa mu pácim a taktoo... :) a poznáme sa už asi 1 aj pol roka...neviem ako to mám brať... :) a chce aj odpmňa objatie keď prideme do školy :) tak akoo ? :) pls

Bombonka

Ahojte, páči sa mi jeden chalan v škole ,píšem si s ním na facebooku veľmi dobre si rozumieme a vždy je ocom sa rozpravat. Je starší ročník takže ho vidim iba na prestávke . Nikdy sme sa spolu nerozpravali medzi 4očami . Takže ho poznám iba zo správ co mi napísal. Kazdú prestávku sedí na lavičke a rozpráva sa so svojimi sspoluziakmi. Ja s kamarátkami ho sledujeme a tak zisťujeme viac. Raz bola príležitost ze si knemu sadnem a budeme sa rozprávať ale veľmi sa hambim. Iba ked sa nečakane stretneme tak mu poviem ahoj on caw a rýchlo bezim prec .
PORADTE AKO SA MU MAM ZAPÁČIT ALEBO AKO SA ZBAVIŤ STRESU VELMI ONHO STOJÍM
Ďakujem.