Som v udržiavacej fáze (mám 48kg schudla som 12kg. Čo si myslíte o krupicovej kaši na večeru? Na jednu porciu je to len nejako 170kcal+ posyp troška škorice...Na prvý pohľad sa môže zdať že krupica je absolútne nevhodná..ale z hľadiska kcal ani nie..či?!
Večera
Lucii
vždy lepšie ako si dať čokoládu...z ovocia sa že vraj nepriberá, tam sú zdravé cukry a nejdeš zjesť 3 kg jablk...a ked ideš cvičiť tak ešte lepšie
Viem že na večer by sa už ovocie jesť nemalo..ale čo hovoríte na jedno jabĺčko o 18-00 ak sa potom chystám skákať na švihadle a cvičiť aerobic??
kostička teraz kto ?
Mať Vaše starosti a prezidentov plat.
Ak budeš takto pokračovať,vznikne Ti bunková podvýživa ,začnú padať vlasy,budeš unavená a pôjde to sTebou
dolu vodou.Musíš sa začať zdravo stravovať a pravideľne jesť po menších dávkach.Dôležitý je aj pitný režim.
Zavolaj 0907 784 064
Klikni -odkaz odstránený-
Dakujem za povzbudenie Lucka budem na to pamatat ! ;-))
Leni to chce hlavu hore a pozitívne myšlienky!:)držím palce
mp Lucii to som potrebovala taku radu... :-)) Nic babenky idem radsej ...do postele? :D Nech nemam nic na ociach.. :) MAjte sa zatim.bojujeme dalej.. Moja aktualna vaha rano 62,9 ...:((
Predomnou tu "sedí" švajčiarska Toblerone čokoládka a absolútne to so mnou nič nerobí...lebo viem že keby si ju dám tak to sú len samé výčitky a plač!a to mi za pár tabličiek nestojí (ani to aby som musela meniť veľkosť XS za niečo vačšie kvôli minútovému pôžitku!)
to je to ze ja by som sa pri jednom kusku nezastavila... Keby je doobedie, nepoviem ale teraz ?!!:/ radsej nie aj ked mam na nu chut :-)) odolám.. a radsej zajtra doobeda ako teraz . Nepotrebujem mat na sebe nalepenú dalsiu slaninku.. Je je dost aj bez toho :D
fuu mam tu pri pc akurat fajnovu mliecnu cokoladu jeden kusok nezaskodi =) ale z jedneho kusku je zachvilu polka cokolady prec =P