Som v udržiavacej fáze (mám 48kg schudla som 12kg. Čo si myslíte o krupicovej kaši na večeru? Na jednu porciu je to len nejako 170kcal+ posyp troška škorice...Na prvý pohľad sa môže zdať že krupica je absolútne nevhodná..ale z hľadiska kcal ani nie..či?!
Večera
Tesoro...to poznam uplne:))ja som to kedysi tiez akosi nezvladala ale ako nahle som schudla a stuplo mi sebavedomie a zmenila som satnik tak uz proste pribrat nechcem tak ani nejem take somarinky..
SOM TU PRVY KRAT,DIK ZA ODPOVED..PRAVE DNES SOM SI JA POVEDALA,ZE DOST,TREBA CHUDNUT ALE UZ TERAZ VIEM,ZE TO BUDE TAZKE,CHYBA MI VYTRVALOST,PROBLEM JE TEN,ZE STALE CHCEM VOLACO DOBAT,ANI HLAD NEPOCITUJEM,TO LEN V HLAVE STALE...ZE DOBNI DACO A CO IDEM DOBNUT :-)))
tesoro...myslim ze uz som to tu aj pisala niekde:))..ale za zhruba rok s ami podarilo schudnut 13 kg vylucila som sladkosti, biele pecivo, tucne jedla, sladene napoje a nejedla som po17-00(aj ked to zevraj nieje dobre mne to pomohlo)...a chodim min. dva krat do tyzdna cvicit spinning alebo aerobic
AHOJ LUCI,AK SA MOZEM OPYTAT...AKO SA TI PODARILO SCHUDNUT TAK VELA A ZA AKU DOBU...
konvalIIna- len ked sa bojim zase prilisneho pribrania:/
mnááám si ma inspirovala idem si dat krupicu a ty len papaj aby sa ti dostavila menštruácia :)
Krupicová kaša- uvarená ( 250 ml mlieka, 30 g krupice, 15 g cukru )=88kcal!!!!
Nemám veru nemám uz som bola dva krat aj u doktorky dva krat mi pichla vyvolavacku a stale nic..asi mi bude muset nasadit nejake lieky dost sa toho bojim ale tak co ine mi ostava
aj ja idem akurát cvičiť :) no haluz...nemáš menzes? fuha tak to nie je bohvie čo, tak pekne papkať
ja ho ešte mám, chcela by som troošičku schudnúť, ale tiež sa bojím straty menzesu
Ja viem iwus..ale co ine by som si mohla dat take chutnučke sladuškéé??:/aby som sa z toho aj najedla?!a idem este cvicit aspon na pol hodinku a okrem toho by som mala pribrat kvoli tomu ze nemam mnezes uz asi pol roka...