Večera

iwus93

Lucii: tebe nejako velmi šmakuje tá krupica:) to je skôr na priberanie, ale ked ti chutí...ja tiež mám 47-49 kg, mení sa mi to furt a výšku 165 cm

Lucii

R- cereálie s mliekom+ mandarínka
O- Kuracie prsia na prírodno s varenými zemiakmi
V- krupičná kaša
hmmm..nejaké reakcie?..asi dosť blbý jedálniček že?:/

iwus93

mňa zasýtia tak oboje rovnako :D a oboje mám strašne rada :)taká nerozhodnosť a o hodinku musím už odchádzať :D

Lucii

mna by veru asi viac to jablko zasýtilo ako jogurt:P...aj ked podla toho aky napriklad taky selsky z toho sa vzdy dost najem

iwus93

Lucii: nemáš začo, ja tiež rozmýšľam, že si dám jablká, ale idem do roboty v noci, tak neviem aby som nebola hladná :D či si nedám nejaký jogurt, rozmýšľam :D

iwus93

kvasí možno preto, lebo si zjedla pred tým nejaké jedlo a potom si si dala ovocie, to sa nemá robiť, ovocie vždy treba jesť sólo, pred jedlom takú pol hodinku stačí kým ti prejde do čriev, a ked si zjedla nejaké jedlo okrem ovocia, tak počkať 2-3 hodiny kým vytrávi potrava...možno sa mení na tuk ale vtedy ked ho zješ fakt na kilá. Sú ľudia ktorí sú vitariáni a jedia ovocie, zeleninu, obilniny, klíčky a iné. A nie sú vobec tuční, doprajú si ovocie aj večer.

alchamilka

Lucii: no vieš čo si ľudia nevymyslia aby nemuseli myslieť... ovocie nie je kyselinotvorne ale zasadito tým pádom sa nekvasí ale telu pomáha!!!! ved na ovocie sa nedá povedať jendo krivé slovo