Rozist sa či nie?

Príspevok v téme: Rozist sa či nie?
XXXXXXX

Potrebujem radu, som v 9.mesiaci, o dva tyzdne mam termin. S priatelom sme spolu 4roky a odkedy som tehotna sa uplne zmenil, začal chodievat pravidelne von s kamaratmi, predvcerom prisiel o tretej opitý a vcera zasa. Byvame u mojich rodičov. Pobalila som mu veci a poslala ho domov..a on sa zasa opil. Vobec na mna neberie ohlad a vyhraza sa, ze mi bejby zoberie. Síce ho stale milujem, ale rozmyslam, čo mam teraz urobiť. Velmi mi tymto ubližuje.

JohnnyQ

@XXXXXXX - Tvoj priatel vobec nie je zrely na rodicovstvo. Nwm ci to dieta prislo planovane alebo nie ale urcite na to minimalne on nie je pripraveny. Jemu potrvna este niekolko rokov kym sa vyburi.

@polepetko - uplny suhlas, zena nikdy chlapa nezmeni/neskroti. Teda mozno nejakeho slabocha ale normalny chlap sa nezmeni pod vplyvom zeny. On sam sa musi chciet zmenit aby sa tak stalo.

polepetko

Asi to vyznie blbo čo napíšem, ale je to môj názor.

Máš čo si chcela. Už vtedy, v októbri,keď si prvýkrát písala ti všetci radili, aby si ho poslala kadeľahšie.. keby si bola normálna a rozumná, tak to urobíš.

Veriť v 27 rokoch, že sa chlap zmení?? Toto už nie je naivnosť, ale hlúposť. Podľa mňa ty od neho nikdy neodídeš, ty si jedna z tých dobrovoľných trpiteliek, ktoré síce možno o svojom žiali hovoria (anonymne), ale k činu sa nikdy nedopracujú.

Ver, že by som sa veľmi rada mýlila a ani ti to neprajem.

elsa5.5

akoby Ti ho mohol zobrať ked pije,nech sa vyhráža koľko chce,aj Ty sa môžeš vyhrážať súdom ked je alkoholik,nenechaj sa zastrašovať a utekaj čím dalej žiadny osud,vráť sa k rodičom a on nech chodí malého navštevovať...

XXXXXX

no ved uz nad tým rozmýslam..vôbec som si to takto nepredstavovala, nasluboval hory doly, ze sa zmení a tak....no neviem neviem...mam sto chutí si zbalit haky paky aj s malým a vypadnúť niekam straasne daleko odtialto....to je osud toto..ale ved stavaju sa aj horsie veci

XXXXXX

Ahojte...takze ako to pokračuje...asi tak, ze som straasne hlúpa, ked som mu uverila, ze sa zmení....mame krasneho zdraveho synčeka a akurat dnes a vlastne aj viackrát zasa to isté, čo robil ked som bola tehu....futbal, kamarati šenk, oslavy a bohvie čo...no urobila som chybu...

tehotna879

no ahoj, tak precitala som si aj tvoj prispevok, mame to dost podobne...takze ty uz mas dietatko, dufam ze ste vsetci zdravi a pochval sa ako to medzi vami pokracuje? este si s frajerom? dufam ze sa uvedomil

User_37597

no len jedna rada..ak toto dokaze robit babe ktora je tehotna a je to dieta aj jeho tak ho urcite nechaj..a vies co bude najlepsie?nezaoberaj sa nim a mysli na babo aby si nestratila mlieko...ja by som ho vykupla a keby este zamnou pride do nemocnice aj s kyticou tak by som mu ju napchala do zadku...naozaj nemysli na to a pekne sa sustred na male... :)