Rozist sa či nie?

Príspevok v téme: Rozist sa či nie?
XXXXXXX

Potrebujem radu, som v 9.mesiaci, o dva tyzdne mam termin. S priatelom sme spolu 4roky a odkedy som tehotna sa uplne zmenil, začal chodievat pravidelne von s kamaratmi, predvcerom prisiel o tretej opitý a vcera zasa. Byvame u mojich rodičov. Pobalila som mu veci a poslala ho domov..a on sa zasa opil. Vobec na mna neberie ohlad a vyhraza sa, ze mi bejby zoberie. Síce ho stale milujem, ale rozmyslam, čo mam teraz urobiť. Velmi mi tymto ubližuje.

XXXXXXX

no to su dobre rady toto, len ja jeho rodičov ani nepoznam ani nevedia, ze som tehotna. Oni ho kvoli mne vyhodili z domu, lebo som sa im "nepačila" a rok sa s nimi nerozpraval a robili nanho psychicky natlak, aby ma opustil a tak....

lololo

rozíst - moj názor , nepotrebuješ mat problémy , ved aj tak to nebudeš mat lahké sama s dietatkom...ked dostane rozum,uvidíš čo dalej

janab

Dúfam, že s rodičmi vychádzaš dobre a že ti pomôžu, lebo on ti nepomôže. Je to ešte v duši dieťa a podľa mna ani to, že bude otcom ho nijako neoslovuje. Je to jeden nezodpovedný ,možno arogantný mladý chumaj, čo nevie čo so sebou. Takže ak môžem poradiť, tak sa upriamiť na svoje dieťa a na pôrod, ktorý ťa čaká, budeš potrebovať podporu od rodičov, aby ti pomohli a skôr či neskôr bud on ujde, alebo sa nič nezmení a budeš to musieť riešiť ty, alebo tvoji rodičia. Vyzerá to asi tak, ked deti splodia deti..neuvedomujú si zodpovednosť za seba a aj za to maličké,ktoré sa narodí. Daj mu ultimátum a ak to nedodrží, tak....?!

Marhuľa

A koľko máš vlastne rokov? To tak vyzerá keď je chlap mladší....Ak ste ešte v mladom veku, inak je ten rozdiel ani nespozorovateľný.

XXXXXXX

ved sme sa uz o tom bavili, si myslim, ze je to preto,lebo on je o tri roky mladsi a chce sa este zabavat...ja neviem...mi to tak pripada, ako keby mu boli kamarati prednejsi ako ja...vazne uz nevladzem. by som teraz potrebovala oporu a pochopenie,porozumenie a vsetko to ostatne, a nie taketo stresy....