čo vám najviac pomohlo pri chudnutí?

Príspevok v téme: čo vám najviac pomohlo pri chudnutí?
aliss02

Ahojte chcem sa spýtať čo vám najviac pomohlo keď ste chceli schudnúť a zároveň si aj spevniť postavu? Viem, že sa musí v prvom rade zmeniť strava to som už spravila. Chcela som začať chodiť behať ale bohužiaľ nemám časovo kedy ale každý den mám hodinku a pól voľno ... kde by som mohla doma cvičiť.. čo vám pomohlo len tak ste cvičili alebo ste cvičili podľa nejakích dvd - čoke?dakujem za každú odpoveď.

Kaloria

Ranko pol litra vody s citronou či grapefruitovou štavou + raňajky napr. ovsené vločky či praženica obmedziť pečivo. Uplne vyradiť mastné jedlá, cukor, sladkosti a sladké vody a soľ nahradiť koreninami. Nájsť si na youtube dáke kardio cvičenia čo ti vyhovujú a rob ich pravidelne tiež namiesto auta či autobusu skús ísť pešo. To je celé a piť 2 litre tekútín denne minimýlne :)

fezoj78

Zázvorový čaj.Vážim 70kg.Minulu zimu som začal píť Zazvorový čaj.Raz som sa lentak zo zvedavosti odvážil a mal som o 2 kg menej.Nechápal som tomu.Sviatky,prejedanie,koláče atď.Až raz som sa na internete dozvedel,že zázvorový čaj je dobrý na trávenie.Keď som to povedal mojej mame,tak povedala,že si z neho spravy kúpeľ.Toľko moja skúsenosť.

eberhardt

Asi pred piatimi siestimi rokmi som postupne pribral skoro 20 kil az na 103. Mal som skoro 40 rokov. Potom som dlho nevedel ako to dat dolu, vacsinou par kil dolu a potom to islo spat. Uplny obrat nastal az kde som dobrovolne nasilu vymenil zamestnanie zo sedaveho na fyzicku pracu. Asi po dvoch rokoch som sa dostal pod 90 kil a citim sa uplne inak, velmi dobre. Priberanie je velmi plizive, clovek si ho neuvedomuje, alebo si ho nepripusta. Takym zlomom ked som si uvedomil, ze musim so sebou nieco robit bolo kde som si zmeral tlak a mal 150/100.

Viva19

Zacni oslovenim profesionalneho poradcu. Vahu si upravíš pohodlne, bez hladovania, nasa podpora po celu dobu redukcie je samozrejmostou.

Klikni na -odkaz odstránený-
a získaj zdarma návod na zdravé chudnutie bez jo-jo efektu

Habbs

Ovocie,ovocie a ovocie.Nic nedokaze rychlejsie napravit postavu na taku aka vam bola geneticky dana ako ovocie.Ovocie z vas zmije vsetok odpad,vsetku chemiu,vyzivuje a obnovuje bunky.Ovocie iba na lacno az doobeda.Vtedy sa telo cisti a popri tom vela cistej vody.Pred spanim iba ovocie.Maximalne jeden obed ,ked nevydrzite od hladu.Ale snazte sa hlad zahanat ovocim.

Moňú

Ja cvičím 5x do týždňa najmenej 1 hodinu. Popri tom aj posilňujem svaly ( čiže váha sa mi toľko nezníži, ale budem mať peknú postavu s približne rovnakou váhou). Cvičím tak, že pondelok mám tréning z hádzanej, ktorý trvá 1.30 (ak nevieš čo to je: tam sa skáče, behá, hádže loptou...). A okrem toho mám v pondelok aj telocvik kde si trochu zašportujem (nič moc, ale lepšie ako nič). Potom ma každý deň čaká cesta do školy, zo školy, prípadne na tréning...Takíto program mam približne každý deň. Stravu neobmedzujem a váhu mám rovnakú (samozrejme, že sa teraz viac neprejedám...je to také ako aj pred tým len teraz aj športujem). Ale ak chceš zmeniť aj váhu musíš obmedziť jedlo (hlavne večeru).

dirtee

najviac pomaha to ked proste nemas co zobat, to zn mat prazdnu chladnicu nic sladke, ziadny cukor ziadne keksy, ziadne somariny a nakupovat len tak na den dva dopredu plati ze CO NEMAS NESPAPAS! :)