Ahojte chcem sa spýtať čo vám najviac pomohlo keď ste chceli schudnúť a zároveň si aj spevniť postavu? Viem, že sa musí v prvom rade zmeniť strava to som už spravila. Chcela som začať chodiť behať ale bohužiaľ nemám časovo kedy ale každý den mám hodinku a pól voľno ... kde by som mohla doma cvičiť.. čo vám pomohlo len tak ste cvičili alebo ste cvičili podľa nejakích dvd - čoke?dakujem za každú odpoveď.
čo vám najviac pomohlo pri chudnutí?
zakladom je obmedzit stravu. mozes cvicit kolko chces, pokial nezmenis stravu, neuvidis velky vysledok
presne tak:)
tak ano zalezi aj od toho kedy ide kto spat :) ale ja som uz tak zvyknuta ze vecer ani niesom hladna a ak nahodu som tak si dam susene jablka alebo cerealie...nieco lahke :)
a hlavne sa treba hybat...ja chodim na bodyforming ale sem tam dam bedminton atd :)
nieco ako pengy, akurat, ze jem vtedy ked mam chut, takze u mna pravidlo posledne jedlo o 6 neplati..posledne jedlo by malo byt 2 hodiny pred spankom takze ak chodis spat o polnoci je jedlo o 6 blbost, cvicit do fitka zumba, taebo..alebo posilka, cviky najdes na sportujme.sk,
pravidelne cvicenie cca 3krat do tyzdna, pitie minimalne 2 l vody, zmena stravy, posledne jedlo o 6. :) a ide to uplne samo ani sa nejak netrapim