nie uplne sa da suhlasit s 1 prispevkom, kde je napisane, ze p. sposobuje do konca zivota chaos v mozgu. je to velmi individualne a neda sa takto jednoducho povedat, ze to jednoznacne k tomuto vedie.
pri zavislosti sa cini mnozstvo faktorov, ci uz psychologickych, spolocenskych, fyziologickych, genetickych predispozicii, atd atd, ktore su v uzkom vztahu.
tiez zalezi od doby a sposobu uzivania a individualnej reakcii tej-ktorej osoby.
zname "drogove osiale" - 99% co ti kto vtedy povie ber s rezervou. (hoci v tom momente to tak "akoze" citi)
napr. aj pri sexe (kde vsak nejde o "partnersky vztah", lasku)sa velmi casto stava, ze muz ti povie ako ta miluje pod vplyvom fyziologickych pochodov.
slecna slecna, len sa nenamotavaj, nic si od toho neslubuj, mnoho pikerov, kt. su v dlhodobom kvazi "rausi" (po case je to uz len taka kavicka) a nie su nuteni z dlhodobeho hladiska nejakym sposobom prestat (ale je ine, ked to clovek naozaj chce na zaklade vnutorneho uvedomenia, nie racionalneho porozumenia alebo mozgu na "dojazde) v tom zostavaju po dlhe roky i ked s prestavkami.
vsak nie si hlupa naivka, len by si nieco chcela a snazis sa poupravit realitu na svoj zelany obraz a prehliadas to podstatne.
keby ta mal naozaj rad, urcite by si to vedela.
nestavaj sa do role obete, nelutuj sa, viem ze je to akoby potrava pre skormutenu potupenu dusu ("halo tu som!"), ale bud si ista, ze takto si to len zhorsujes. 99% ludi v tvojom okoli to v hlbke duse nezaujima a ak aj ano, len velmi kratko a vacsinou povrchne. kazdy ma svoje starosti. preto si ulahci zivot ako sa len da, rozhodni sa byt stastna a nerobit si zo vsetkeho tazku hlavu.
na co nam je uzitocne dlhodobe trapenie pri kazdodennom zivote?
vztahy na piku su pikove, su chvilkovo popic%%ove v rausi a uplne na pi%u po rausi; paranoja vztahovacnost depresia nedovera, pre stalych uzivatelov je najprijemnejsi vztah ziadny, avsak podmienkou je pritomnost egoliznych vztahov.
kasli nan
ak uz nemozes bez pika vydrzat, sem tam si uzi, treba vyvazit R receptory, dorovnaj sa, alebo si to jednoducho nenamyslaj a uplne sa na to vykasli. to by som ti aj ja odporucala