potrebujem nazor ohladom drog a pravdy

Príspevok v téme: potrebujem nazor ohladom drog a pravdy
otazkae

ahojte, chcem sa opytat v prvom rade ludi, ktori maju skusenosti s pervitinom..

Nezaujimam sa o to, ze do akej mieri je to svinstbo a podobne. Chcem vediet, do akej miery ovplyvnuje myslenie.Nemam namysli dlhodobo, ale pri prilezitostnom uziti v danom momente.

Ked je clovek opity, tak je jasne, ze povie veci, ktore tak mozno ani neciti. Ale ako je to pri pervitine.
Ked by Vam muz po dlhom nezavaznom stretavani a pri niekolkych neistych vyznaniach pod vplyvom alkoholu povedal, ze vas ma rad a chce byt s vami naozaj, ale nakoniec to vzdy vezme spat s tym, ze nevie co chce a nemyslel to tak..a pri tomto drogovom osiali vam zrazu povie, ze to vazne myslel a mysli a ze sa toho citu desi, ale je skutocny, myslite, ze to je zase len dristanie? co bude, ked sa z toho \"prebudi\" ? ak ma niekto nejaku skusenost, ocenim...

Pravda-1

Zlatá duša . Je mi veľmi ľúto, že máte taký problém.
Prajem Vám aby ste našli svoju skutočnú životnú lásku a bude Vám Veľmi ľúto , ze ste sa niekedy na alkohol a drogy dali.
Dvaja ak sa majú naozaj radi a milujú nežištnou láskou, tak nepotrebujú alkohol ani drogy. Mnohí keď si najdú skutočnú nežistnú lásku, tak ľutujú všetky predošle vzťahy,s ktorými zaplietli.

Backagain

otazkae- a este by som dodal.........to,ze pecko neberies pravidelne neznamena ,ze onedlho nebudes na nom zavysla.Casom sa ti bez neho bude zdat vsetko uplne zle co urobis,ako sa budes spravat a uz ranne zobudenie si bez vyhulenia nebudes vediet predstavit.
A potom nastupi pomala destrukcia mozgu a organizmu,zacnes mat nedostatok spanku,obrovska nechut k jedlu az kym nebute s teba troska.

lienocka2808

Mna by zaujimalo preco sa tu pytas ako posobi pervitin na myslenie, ked ty sama mas taku skusenost a vies to zhodnotit??
U kazdeho cloveka je to inak. Ty tiez beries pervitin (nie pravidelne) a taktiez tvoj kamarat a mate rozdielne reakcie a pocity. O com je potom zovseobecnovanie ked to tak nefunguje. Kazdy to preziva inak a kazdy ma ine pocity.

wowo1

citovo ta vydiera na to si nemyslela?a to ze ta ma rad musi vediet povedat aj za triezva ci bez drog. a laska nie je o tom povedat niec oniekomu ,,akoze milujem ta..hahahhaha.
az ked s niekym sa rozhodnes zit 24 hod,tak sa rozhoduj co dalej ,teraz sa netrap a zi ako sa ti paci

bibba

ano, aj v pikovom "osiali" clovek pocvie veci, ktore sa mu take potom nezdaju ked droga vyprcha. hlavne si napikovany clovek robi vela "planov" a vela z nich nedokonci...

otazkae

Mozno chce byt len kamaratom..ale neviem ci je beznym kamaratskym standardom to, ze cele tie dva roky spolu spavame a je to cim dalej castejsie....preto je to zamotane..kamarati? fajn..ale pravidelny sex ku tomu?

jajka001_

verim ti ze ho mas rada. snazis sa ho vidiet v tom najlepsom svetle. ale ma aj tie negativne. prave to ze vie byt hnusny na okolie - moze mat zmysel pre spravodlivost ale dolezite nie su reci ale ciny. nie co chce, ale co dokaze. dokaze ti byt dobrym partnerom?
nechaj si ho ako kamarata - ved aj to práve chce. on si uvedomuje ze nie je pre teba dost dobry. a hladaj skutocnu lasku.

otazkae

vies, co to je tak...nelubila som ho od zaciatku....prislo to asi po pol roku...Je strasne komplikovana povaha..sprava sa chvilami ako uplny idiot..nevie co chce, ma sproste reci a aj neprijemny k ludom vie byt..ale Je nenormalne scitany, ma zmysel pre spravodlivost, citim sa pri nom bezpecne..Velakrat som prenho plakala, to je pravda..ale viem, ze ho poznam, viem, co vsetko dokaze, ked chce..viem, ze napriek vsetkemu nie je zly...rozumieme si vo vsetkom...mame sa o com rozpravat..vie ma rozosmiat...
Ale to, co ku mne naozaj citi, zial odhadnut neviem..vzdy totiz prekvapi..raz milo - raz nemilo..je to ako telenovela..Ale dakujem za tvoj cas, ye si tie moje vylevy citala..vazim si to.