dobry den najprv sa vam chcem vopred ospravedlnit za gramatiku.TAKZE moj problem je taky uz 2 roky ma trapy moj stav boly ma srdce mam pocit na odpadnutie boli ma hlava aj cely hrudnik a lopatky v zadu. bol som po vseliakych visetreniach a vsetko ok mam len 22 rokou a nic ma nebavi stale to iste dookola beriem lieky frontin od psychologa tak ked my pride zle tak hned ich uzijem a my na par hodin prejde prosim vas je nejaka este ina moznost??? ako sa toho zbavit ???uz nechcem viac takto trpiet a namyslat sy ze zomriem lebo je to taky pocit ako ked niekto zomiera ale po 10 minutach to prejde a o nejaky cas zase sa to zacne nemozem chodit ani do prace lebo ma strasne rozboli hlava a zacne silno pichat pri srdcy.prosim vas o radu vopred vam dakujem
bolest srdc a pocit na odpadnutie
Mám ten isty prblem a stale to boli a na hrudi ties nó mál som kompletne visetrenie a Nic mí neni ale hrudnik a srce stale boli as do roky proste dakedi zavrati a podobne a jak mam strach vtedi má chiti panika poradi mí tú niekto Co je na to najlepsie či lieky alebo nieco ine sorry za gramatiku ale zijem v irsku us dlho Dakujem... Mislim ze Tomás1988 to ma toto je moj mail rastislavpokuta@hotmail.com Ak nieco mate Dakujem vo pred...
Kuboo aj u teba to bude zrejme psychickeho povodu. skoc ku psychiatrovi, pojde asi o panicku poruchu.
to mi fakt nikto neviem pomocť ?? ....
ahojte, mam ten istý problem, boli ma srdce mam stavy na odpodnutie, začinaju ma bolieť svaly na rukach ked stlačim prsty je to hrozna bolesť, trpla mi cela prava strana bol som na neurologii ležal som tam tyžden hocijake vyšetrenia vratane magnetickej a nezistili mi nič, beriem magnezium no nepomaha to, niekedy sa mi toči v hlave a som oslabnuty, sedim vela pri PC kedže je to moja praca, ked sa opijem tak na druhy den myslim že zomrem nemožem ani ležať ani stať boli ma v hrudi je mi strašne horuco, nemožem ležať na lavej strane lebo mam hrozne bolesti, nemožete mi nejako pomocť, bol som u mojho doktora no on povedal že je to choroba f40 že si to namyšlam ale to nieje pravda bolesť citim a je to neprijemne, vopred dakujem a dufam že mi pomožete, lebo tak sa mi žiť nechce, každe rano (už to budu 3 mesiace ) sa zobudzam a je mi strašne nevolno a mam taky hnusny pocit a boli ma v hrudi prosim pomožte mi, dakujem
ahojte, mam ten istý problem, boli ma srdce mam stavy na odpodnutie, začinaju ma bolieť svaly na rukach ked stlačim prsty je to hrozna bolesť, trpla mi cela prava strana bol som na neurologii ležal som tam tyžden hocijake vyšetrenia vratane magnetickej a nezistili mi nič, beriem magnezium no nepomaha to, niekedy sa mi toči v hlave a som oslabnuty, sedim vela pri PC kedže je to moja praca, ked sa opijem tak na druhy den myslim že zomrem nemožem ani ležať ani stať boli ma v hrudi je mi strašne horuco, nemožem ležať na lavej strane lebo mam hrozne bolesti, nemožete mi nejako pomocť, bol som u mojho doktora no on povedal že je to choroba f40 že si to namyšlam ale to nieje pravda bolesť citim a je to neprijemne, vopred dakujem a dufam že mi pomožete, lebo tak sa mi žiť nechce, každe rano (už to budu 3 mesiace ) sa zobudzam a je mi strašne nevolno a mam taky hnusny pocit a boli ma v hrudi prosim pomožte mi, dakujem
JANKOO-napiš sem svoj email a poviem čo dalej.Tomas 1988 tebe odporučam cvicit,a nerobiš niekde na linke kde je jednoducha praca ale monotona a stale ta ista,stretol som sa s takymi reakciami aj od inych no neviem...