dobry den najprv sa vam chcem vopred ospravedlnit za gramatiku.TAKZE moj problem je taky uz 2 roky ma trapy moj stav boly ma srdce mam pocit na odpadnutie boli ma hlava aj cely hrudnik a lopatky v zadu. bol som po vseliakych visetreniach a vsetko ok mam len 22 rokou a nic ma nebavi stale to iste dookola beriem lieky frontin od psychologa tak ked my pride zle tak hned ich uzijem a my na par hodin prejde prosim vas je nejaka este ina moznost??? ako sa toho zbavit ???uz nechcem viac takto trpiet a namyslat sy ze zomriem lebo je to taky pocit ako ked niekto zomiera ale po 10 minutach to prejde a o nejaky cas zase sa to zacne nemozem chodit ani do prace lebo ma strasne rozboli hlava a zacne silno pichat pri srdcy.prosim vas o radu vopred vam dakujem
bolest srdc a pocit na odpadnutie
Začni brať magnézium šumivé 1-2x denne. Začni s nejakým ľahkým športom, napr. ping-pong, bedminton, plávanie, posilka (stacionárny bike) a pod., ale nepresiluj sa zbytočne, keď nevládzeš oddýchni si. Možno by bolo vhodnejšie brať aj lieky na vysoký tlak a nie iba ten Frontin. Chodíš vôbec ku kardiológovi?? A hlavne sa nestrachuj, že umrieš lebo tým to len zhoršuješ. Si ešte mladý, cievy máš čisté, takže infarkt nedostaneš : )
a čo ti na to povedal psycholog?? može to byť panicka porucha okrem ineho...