dobry den najprv sa vam chcem vopred ospravedlnit za gramatiku.TAKZE moj problem je taky uz 2 roky ma trapy moj stav boly ma srdce mam pocit na odpadnutie boli ma hlava aj cely hrudnik a lopatky v zadu. bol som po vseliakych visetreniach a vsetko ok mam len 22 rokou a nic ma nebavi stale to iste dookola beriem lieky frontin od psychologa tak ked my pride zle tak hned ich uzijem a my na par hodin prejde prosim vas je nejaka este ina moznost??? ako sa toho zbavit ???uz nechcem viac takto trpiet a namyslat sy ze zomriem lebo je to taky pocit ako ked niekto zomiera ale po 10 minutach to prejde a o nejaky cas zase sa to zacne nemozem chodit ani do prace lebo ma strasne rozboli hlava a zacne silno pichat pri srdcy.prosim vas o radu vopred vam dakujem
bolest srdc a pocit na odpadnutie
JANKOO- www.youtube.com
ahoj Tomas.. presne taketo nieco zazivam aj ja.. trpim panickou poruchou, vygoogli si ci to nie je aj tvoj pripad, lebo sa to velmi, ale naozaj velmi na to podoba.. inak ti uplne presne rozumiem, je to nieco strasne neprijemne, ked to na teba pride, clovek si mysli ze zomrie alebo ze ma infakrt alebo v lepsom pripade ze odpadne..
a ked to na teba pride aj sa ti straaasne rozbusi srdce alebo ta len zacne pri nom boliet? a aj ta bolest a tazoba na hrudi, aj ta bolest pri lopatkacha, aj ta silna bolest hlavy je mi znama, vsetko to su priznaky pri panickej poruche..
Pichá ťa v srdci? Znie to divne, ale môže to byť aj z krivej chrbtice...
Pilates:Je to metoda po jednom anglickom generalovi ktory učil vojakov ako spravne trenovat aby vydrzali tažke boje trvajuce aj niekolko mesiacov s tažkymi batohmi na pleciach .Proste tieto cvyki ti spevnia brucho,budeš mat spriamene držanie tela,bez vedomeho napinania,spevnuju chrbat a maš pocit energie na rozdavanie ja mam dve vydeo cd v češtine a netreba mi niaky liek od doktorov.
tomas1988: Viem ako sa to lieci, bude ti lepsie. Nechaj tu mail.
DAKUJEM VAM VELMY PEKNE ZA RADY BERIEM SY ICH NA VEDOMIE ESTE RAZ VAM DAKUJEM A PRE 19martin87 ANO BOL SOM 3 KRAT A VSETKO OK LEN ZE MY BIJE TROCHU RICHLEJSIE SRDCE TO POVEDALA
A nesediš nahodou dlho pred PC alebo TV.
Mal som podobny problem ten psychiater to nestoji za vela to ti poviem.Mne bola zistena pričina na hrudnych stavcov chrbtice,stamadial vyžaruje bolest do srdca kde sa prejavuje timi pychmi.Takže jednoducho maš ochabnute svalstvo brucha a chrbtice ktore nutne potrebuješ spevnit.Ja som začal cvičit metodu Pilates mam take dve dc a problemi su preč.