Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypadavanie vlasov - pricina neznama

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov - pricina neznama
lea55

Ahojte mam problem. Hrozne mi vypadavaju vlasy. Hlavne ked sa cesem a mam pocit, ze keby somsa cesala hodinu tak vycesem vsetky. Ked umyvam, cesem alebo len prehrabnem prstami tak mi vzdy veeela ostane v ruke alebo na hrebeni. Viem, ze uz sa tu toho popisalo vela, ale uz som zufala lebo netusim z coho to moze byt:( Beriem hak vreyu, kt. sa dokonca predpisuje proti vypadavaniu, brala som aj tablety revalid+sampon aj tablety selezin ale bezvysledne. Nechty mam ako kamen a pokozku zdravu a peknu tak netusim z coho to moze byt:( Vlasy farim na blond ale to je uz asi 5 rokov a predtym nic az teraz cize z toho to asi nebude. Vlasy ani niesu suche su celkom zdrave(tie co mi este drzia:))) a aj mi strasne rychlo rastu tak fakt neviem co s tym vypadavanim:(((( Oni tie moje vlasy pekne dlhe ale vzdy ked vidim tu hromadu vypadanym tak ma az strasie.dakujem za rady

lionka5

Mne vlasy tiež padali hlavne zo stresu, ale ak to dlhšie obdobie, určite by som zašla za lekárom. Mne viacmenej pomohli aj prípravky z internetu typu Vivese Sens olejček a čampon.Ale viem že to záleží d organizmu. Ak máš nejaký zdravotný problém, určite to má súvis.

padanievlasov

pokial rastú nove tak je to OK.. a pokial len pri česani padaju, to je tiež OK, ved stare" vlasy musia vypadnuť...
problem by bol ak by boli vlasy ako som mala ja jedneho času: v chladničke, v mikrovlnke, na kuchynskej linke, na podlahe, plny mop vlasov pri zmyvani,... v tanieroch... a uuplne vsade vlasy...
→to je problem...

pri česaní a umyvani vlasov sa to padanie riešiť nemá...

a tým ze sa kontrolujes a sledujes, sa len stresujes, a vlasy padaju aj resp. hlavne zo stresu....
mne vypadali z postraumatickeho strasu po dopravnej nehode...
fyzicky som nejak extra zranena nebola.. citila som sa OK, .. 3 roky trvalo kym mi prestali padat.. vlasy po pás mi kadernička musela po plecia ostrihať...

pricinapadania

ahoj urcite si daj vysetrit oblicky ak mas nejaku infekciu zensku moze to sposobovat aj to... ja som to mala z toho... a potom moze byt este problem v homonoch...treba si dat zobrat krv na hladinu hormonov...a nasledne riesit problem.. darmo si baby kupuju lieky na vlasy a davaju si predpisovat vodicky ked maju v tele problem ktory sposobuje padanie... ja som neverila ze to moze byt z obliciek ale fakt to spolu suvisi

alexs00

Ahojte , chcem sa spýtať či mi niekto nevie pomôcť. Posledný rok mi strašne začali padať vlasy . Mám iba 15 mávala som dlhé naozaj pekné vlasy a už z nich neni skoro nič do leta asi zostanem bez vlasov .. Vyšetrenia som absolvovala už naozaj všetky . Brala som Revalid,Donnu,masky, rôzne naozaj drahé šampónu som už naozaj s toho zúfalá za každú radu ďakujem.

Kýčera

Michaela, choď s tým k dematologógovi, ten Ťa buď vylieči alebo popreháňa. Máš len 18, môže to byť hormonálna záležitosť, neurologická,...Nakoniec môžeš mať pravdu aj Ty, pomôcť Ti však dokáže len on, nestrácaj zbytočne na fóre čas.

A ja

Suseda má tento problém skoro jej vypadli všetky vlasy v záhlaví,kúpila snád všetko čo je na trhu a nič.Začala chodiť na estetickú kliniku a pomaly začínajú vlasy rásť,ale ked svetlé.Pichajú jej nejaké injekcie a laser.Ale ide to dosť pomaly.

terka99

mne zacali padat vlasy z nicoho nic, pri kazdom dotyku mi ostal chumac vlasov v ruke, vybrala som 2 mesacnu davku donnahair ale vobec ziadny vysledok, potom som si kupila amitamin® Hair Plus, a po cca mesiaci vlasy menej padali, mam pocit ze sa aj menej mastnia a su hustejsie, berem to preventivne raz za pol roka teraz. -odkaz odstránený-