Vypadavanie vlasov - pricina neznama

Príspevok v téme: Vypadavanie vlasov - pricina neznama
lea55

Ahojte mam problem. Hrozne mi vypadavaju vlasy. Hlavne ked sa cesem a mam pocit, ze keby somsa cesala hodinu tak vycesem vsetky. Ked umyvam, cesem alebo len prehrabnem prstami tak mi vzdy veeela ostane v ruke alebo na hrebeni. Viem, ze uz sa tu toho popisalo vela, ale uz som zufala lebo netusim z coho to moze byt:( Beriem hak vreyu, kt. sa dokonca predpisuje proti vypadavaniu, brala som aj tablety revalid+sampon aj tablety selezin ale bezvysledne. Nechty mam ako kamen a pokozku zdravu a peknu tak netusim z coho to moze byt:( Vlasy farim na blond ale to je uz asi 5 rokov a predtym nic az teraz cize z toho to asi nebude. Vlasy ani niesu suche su celkom zdrave(tie co mi este drzia:))) a aj mi strasne rychlo rastu tak fakt neviem co s tym vypadavanim:(((( Oni tie moje vlasy pekne dlhe ale vzdy ked vidim tu hromadu vypadanym tak ma az strasie.dakujem za rady

rekic

dobry den volam sa Michaela a mam 18 rokou a strasne mi vypadavuju vlasy prekonala som stress aj mi prestali srast vlasy a som skusila uz vselico mozne mala som strasne dlhe a huste vlasy a teras mam iba stiry vlaski na hlave vitasky sa mi ties zrobily na tvar a nemala som prosim poratne mi ?

fantomnoci

Mne sa nielen podarilo zastavit vypadavane vlasov ale mi zacali rast nove..sice su tenucke a male aleto sa vraj postupne bude menit.

Hellie

Ja som našla super typy na stránke, ktorá sa tejto porblematike venuje (www.vypadavanievlasov.net) a niektoré naozaj pomohli (napr. masky). Za prečítanie nič nedáte :)

miska.hlavcova

Ja som mala presne to isté. Vlasy padali, pleť pekná a nechty pevné. Chodila som na vyšetrenia, ale som, našťastie,zdravá. Začala som skúšať rôzne výživové doplnky ale nepomohlo až na jeden- Forcapil, ktorý užívam doteraz. Vlasy mi padajú omnoho omnoho menej. Rovnako si ich farbím, no napriek tomu Forcapil mi zabral na sto percent. Chcelo to cvíľku strpenia, ale už po prvom mesiaci je vidno zlepšenie kvality vlasov a menší objem vypadnutých vlasov:) určite vyskúšaj:)

pokojka

a aby som nezabudla: zaklad je si z toho nerobit stres. viem, je to tazke, ale ak sa budes preto stresovat, aj vlasy sa budu chovat ako v strese.

pokojka

no ja som mala hlavu celkom prazdnu. zacalo to sirsou cestickou a bolo to nezastavitelne rychle. mapy ako zemegula. trvalo to dlho. treba sa dat riadne preklepnut lekarom, od hlavy po paty. aj chyba zraku moze vplyvat na padanie vlasov. imunologiu, gynekologiu, gastro, interne.... fakt treba ist vsade. ak len rednu, mozno staci alpicort a vela zinku. ja som si vytrpela 2 roky denne po dusikom. vlasy sice mam, ale obcas sa to vrati, aj ked len nepatrne. nikdy nebudem pokojne spat.

nika.skalna

skuks sa obratit v bratislave na centrum alternamedica. ja k nim chodievam uz niekolko rokov prakticky s kazdym zdravotnym problemom ak sa nejaky vyskytne a vzdy velmi rychlo zistim kde je pricina. oni diagnostikuju a liecia bez chemie, je to take centrum prirodnej liecby, su tam aj masaze a tak. mozno ti pomozu.