teda coho su schopne spravit kvoli inemu .muzovy....ako dokazu spalit mosty po rocnom vztahu ...a len kvoli zabave,aute,peiazoch,...aj ked bezcharakternost dotzcneho muza si uvedomia az vtedy ked ju pretiahne a uz sa nebude musiet hrat na zvodcu.... preco to robite zeny???
o co ide zenam???
no tak to si zobral teda zo zleho konca....nie su vsetky zeny take na peniaze, ale ty musis pochopit, ze zeny su potencionalne matky a kazda potrebuje aspon trochu schopneho chlapa, ktory to dieta uzivi, ked ona bude napr. na materskej, to ale neznamena, ze im ide o luxusne dovolenky a znackove handry, ze by bez toho nevedeli zit....take urcite nie su, aspon tie normalne nie...a ty si bol asi riadne sklamany z nejakej...ale to patri k zivotu, takmer kazdy z nas sa v zivote sklamal, a to nielen raz ....takze sa nenechaj odradit sklamanim a hladaj dalej, kto hlada najde...
thak vies...co??? ak su zeny fakt take na peniaze ...resp kcu byt zabaspecene thak sa mi to zda poriadne svinstvo (cest vinimkam) ... takze na muzovi sa zene asi najviac paci penazenka.... thak asi zacem brat zivot tak ze sa vyspim s kazdou co budem moct a v ten isty den sa im este stihnem vysmiat do tvare a odfrcat..... urcite pridu o menej ako ja ...s takym pristupom k laske...
pre klm: Temer kazda zena,cest vynimkam,je rada,ked nemusi zit od vyplaty k vyplate,ale ked je financne dostatocne zabezpecena,aby si mohla dovolit kupit vsetko to,co sa jej paci a po com tuzi.Ak niektora tvrdi,ze jej staci chudoba a skromnost,tak to len predstiera.Zijeme predsa v materialnom svete,kde si chceme uzivat vsetkeho,co nam zivot moze dat-aj pekne dovolenky,aj pekne veci....Laska?Ano,ta je pekna,ale bez penazi lahko prechadza zaludkom.Dokaz toho je mnozstvo rozvodov,ktorych pricinou boli aj zle existencne podmienky.Ja pracujem v zenskom kolektive a nestretol som sa este so zenou,ktora by nerozpravala o peniazoch,o tom,co by chcela,keby jej muz/neschopny/,zarabal viac.A v duchu,ale i navonok zavidia tym zenam,ktore chodia na drahe dovolenky a kupuju si super znackovy tovar.
Preto si myslim,ze nie su len niektore zeny "zlatokopky",ale je to prirodzena vlastnost zeny chciet byt zabezpecena a dopriat si vsetkeho.Preto si vyberaju schopnych muzov,ktori im dokazu dat okrem lasky/ta rychlo vyprcha/,aj viac.Musis najskor zbohatnut,aby si bol ziadany,resp.aby si nebol uz nikdy odmietnuty ci odkopnuty.
Takym zenam sa vravi zlatokopky a ja ako zena im tiez nerozumiem ak mam pravdu povedat.Ja mam chlapca chudobneho a nevymenila by som ho za nic na svete ani za ziadneho prachaca.Mne je takyto typ machrov vrcholne nesympaticky.