o co ide zenam???

ivka2

klm: trochu som ta nepochopila v tom hlavnom prispevku opisujes ze ta nejaka nechala koli prachatejsiemu a v dalsich opisujes ze mas penazi kolko len chces...alebo som to fakt zle pochopila..potom prepac,,a nie vsetky zeny su take ake nas tu opisujes a tajne dufam ze existuju aj normalny chlapi...

klm

viete co??? asi sa dam prerobit na zenu a najdem si prachaca.....skus ak si chlap o tom tak porozmyslat...pre tie zeny co jej nehovori nic vypracovat sa sama..zarobit si sama na seba...zit v blahobite z vlasteho pricienia.....tak je to naj riesenie....co sa budem namahat...zbalim bohaca spravim s nim decko lebo mi ho dokaze skvele uzivit.(ale nie zdravo a do stastia vychovat co mi potom ,ked ja si dobre zijem.)a este sa mu odvadacime usmevom a neverou ked pride z prace co sa o nu cely zivot snazil studoval na nas zarabal ...... nocna mora....no ak by som bol zena asi splneny sen....ako prasa v zite.-.

klm

dakujem velmi pekne za nazory.... jedine co som z toho vyvodil ze zena je podvedome na prachy.... chce mat posluseho bohaca takeho co sa nechvasta...pritom ak im ide o deti tak skor by si vybrali starostliveho muza s poriadnym charakterom a nie kontom.....niekto kto by vychoval deti "do mudrosti" nie do prepychu a potom sa vam vytoto na hlavu ked ich budete zivit... tieto zeny najskor nemaju ani zabranu v cudzolozstve ked alibisticky kecaju nieco o vychove a zabaspeceni jej samej a jej potomstva...cize poriadny namakany muz zahradnik je prenu sextrenazer ..... fakt lakava vizia mat peniaze a "lasku"zeny.....ved od detstva je dievcatam vsetepovane.."neboj najdes si lepsieho"dodatok...."a bohatsieho a krajsieho" aj ked to nejde vzdy spolu,,. jedna vec mi z toho vychdza ak som si to to dobre skonsteloval... mam cely zivot driet aby si moja "laska" narobila somou deti platil jej ucty a jej zahradnika .......a ona mi da co????......seba v posteli?:?...ak tvrdia zeny ze nam ide o sex....kazdy jeden muz ti povie ze to a manzelku nestaci....to sa mozem s prepac.kurvit kolko chcem s thakym kapitalom.....a nemusim s jednou co sa mi este tak odvdaci ze ma podvedie s nejakym svalovcom.....hovori sa ze chlapi su svine.....s prepac. si dovolim tvrdit ze mame nejaky ten charakter....ale zena je sebec...a nerobi to kvoli potomstvu..ale sebe....co keby taky boli muzi???.--a vdacili by vam neverou .... alebo inac...niekto tu uz tvrdil laskou...a tu vacsina z prispievajucich vynechala...a vyherca je prispievatel s nickom --spleen-- "nestaci dat city a svoje srdce"....sak jasne kdo si to dnes ceni?? das peniaze a ona sa ti preda...a je fuk co citis...a dovolim si tvrdit ze vacsina zien je takych....premyslam ci sa vobec ozenim s mojim majetkom ak to bude len obchod dusi ...... klobuk dole zenam co prenich ma vyznam slovo laska....

zrrzka

a priznam sa, mam opacny problem. jednemu prachatemu chlapovi som povedala NIE a on to stale nevie pochopit. uz mi to dobre lezie na nervy.. poradite, ako mu vysvetlit, ze ja nemam zaujem, aby ma vyuzil?

luxina

ahojte ja sice nie som zlatokopka ale dokzem pochopit baby ktore chcu chlapa ktory zaraba aspon trochu viac ako je priemer pretoze im to dava pocit ze sa o ne chlap postara a pridava mu to na jeho muznosti proste ked je chlap prilis precitlively a este aj bez penazi tak mi to pride tak ako keby bol len taky privesok zeny niekto o koho sa praveze ona musi starat a to mi teda nepride sexi a pritazlive

Adulka

nemôžte vsetky ženy hádzať do jedného vreca. každá je iná, sú aj normálne baby a sú aj svine. tak isto ako chalani.

ivka2

ja ked som zacinala chodit so svojim partnerom tak bol ako ja, student chudobny ako kostolna mys a vobec mi to nevadilo, potom sa skola skoncila a zacal pracovat a teraz celkom slusne zaraba, no a sem tam mi to uz ide aj riadne na city az mu aj poviem ze chcem naspat tu mys...

zrrzka

zaujimava tema.. ak zena povie, ze jej pri vybere parntera nejde o peniaze, tak klame.. ale myslim si, ze zrele zeny nehladaju bohateho chlapa, ktory sa vystatuje kolko zaraba. ale chlapa, ktory sa dokaze postarat o rodinu.

gomez

lebo sú sprosté. Vždy je to tak ako píšeš: fešák ich dobre vyšmátra a pošle do preče. Potom lamentujú čo sa stalo.