o co ide zenam???

lera

prepac, ale to mas skadial taky poznatok, ze zeny chcu takych chlapov, ktori sa chovaju typicky muzsky v tom negativnom zmysle slova?

fred

pre kitti:No ved si to spravne pomenovala-nema inteligenciu,ale ma peniaze.To nezarucuje prilis vela do rodinnej pohody.Ja som pisal o kombinacii-vyssia inteligencia -slusnost-dobre platove podmienky.

A este raz zdoraznujem to,co som napisal:Jedine,co zenam vycitam,je to,ze chcu,aby partner dobre zarabal,co schvalujem,ale zaroven chcu,aby sa choval typicky "muzsky",podla vzoru prave tych muzov,ktori to napokon bohuzial v manzelstve dotiahnu az tak daleko,ze biju svoje manzelky,psychicky tyraju svoje deti a oddavaju sa alkoholu./a to su prave ti,ako si spomenula aj u manzela tvojej priatelky/Preco si vybrala prave takeho?Urcite nie len kvoli peniazom,ale aj pre jeho "muzskost"

lera

pre klm: ty sa chces zenit???a pritom mas takuto otrasnu mienku o zenach???nechapem o co ti ide a nechapem ani tvoj postoj ani to co tym sledujes, ked tu na fore kladies tuto otazku...ked ju milujes, tak by si nemal vobec co riesit..alebo co ju vobec nepoznas? a ten tvoj uvodny prispevok teda vobec nevyzera ako od chlapa co sa chce zenit, skor ako od chlapa co sa prave rozviedol...

kitti

Mam znamu,ktora je na materskej uz s druhym deckom. Nema a nikdy nemala nic. Manzel ma peniaze-len ta inteligencia chyba-stale jej vykrikuje,ze ona nemala nic,bez neho by nebola nic. Zit s takym len kvoli peniazom...?

aaa123

ach boze, klm a fred, vy ste asi zozrali polku sveta... Su aj zlatokopky, to je jasne - neriesim.
Ale nechapem co je Vam cudne na tom, ze normalna zena chce schopneho muza? Nie loosera co ho zivi zena, ktory sa vala na gauci a chlasta pivo a nedonesie domov ziadne prachy.

Povazujem sa za normalnu zenu. A to znamena aj to, ze si zarobim na seba v pohode, ale do buducnosti, s velkym bruchom a malym deckom asi prachy moc nezarobim a hlavne vtedy chcem oporu od muza. To je vsetko, chapando?

kitti

Fred ma v jednom pravdu.Strasne zalezi na rodine v akom clovek vyrasta. Podla toho z akej vrstvy pochadzas,mas aj nazor na svet.Najlepsi su ale taky "normalni ludia"-normalne zarabajuci,ktory nemaju ani vela ani malo. S inteligenciou su na tom najhorsie "cerstvy bohaci",ktory nevedia co zo sebou

ivka2

fred by si sa cudoval kolko je chlapov s VS , na vonok sa zdaju byt inteligentni, vela zien po nom tuzi lebo ma peniaze a postavenie, ale v skutku ho tie peniaze aj menia..lebo ma prachy , tak je sprosty arogantny sebec ktory si dovoli este viac tyrat manzelku, a keby ho chcela aj udat tak on ma ovela viac ,,kontaktov ,, a ona sama nic neezmoze...a poznam take zeny aj z reality, ze maju navonok uspesneho chlapa, ale vymenili by ho mozno aj za korunu za chudobneho..lebo neznamena ze ked je chudobny je aj sprosty, ale samozrejme su aj chudobni a sprosti...a ako povedala katika, ja taktiez poznam rodiny ktore nie su bohate ale su ovela stastnejsie akoniektore co maju ,, vsetko,,...

fred

pre katika88:Neviem,ako je to s tvojim priatelom,netvrdim,ze kazdy,kto pochadza z chudobnejsich vrstiev,je menej inteligentny.Ale,bohuzial,je to naozaj aj o tom vzdelani.Nasilie na zenach,hrubost a arogancia sa prejavuje skor v nizsich socialnych vrstvach a u ludi s nizsou inteligenciou ako u ludi,ktori maju stabilnu,dobre platenu pracu.Cim je nizsia inteligencia,cim je nizsie spolocenske zaradenie,tym je vecsi predpoklad na asocialne spravanie./vid rodiny alkoholikov,tyranov a bitkarov/
Jedine,co zenam vycitam,je to,ze chcu,aby partner dobre zarabal,co schvalujem,ale zaroven chcu,aby sa choval typicky "muzsky",podla vzoru prave tych muzov,ktori to napokon bohuzial v manzelstve dotiahnu az tak daleko,ze biju svoje manzelky,psychicky tyraju svoje deti a oddavaju sa alkoholu.

katika88

Fred a to akoze podla teba chudobny chlapec je menej inteligentny ci co?Lebo pises toto: "V rodinach,kde je muz viac inteligentny a navyse dobre zaraba,je ovela vecsia pohoda a aj vzajomny vztah sa upevnuje."