teda coho su schopne spravit kvoli inemu .muzovy....ako dokazu spalit mosty po rocnom vztahu ...a len kvoli zabave,aute,peiazoch,...aj ked bezcharakternost dotzcneho muza si uvedomia az vtedy ked ju pretiahne a uz sa nebude musiet hrat na zvodcu.... preco to robite zeny???
o co ide zenam???
prepac, ale to mas skadial taky poznatok, ze zeny chcu takych chlapov, ktori sa chovaju typicky muzsky v tom negativnom zmysle slova?
pre kitti:No ved si to spravne pomenovala-nema inteligenciu,ale ma peniaze.To nezarucuje prilis vela do rodinnej pohody.Ja som pisal o kombinacii-vyssia inteligencia -slusnost-dobre platove podmienky.
A este raz zdoraznujem to,co som napisal:Jedine,co zenam vycitam,je to,ze chcu,aby partner dobre zarabal,co schvalujem,ale zaroven chcu,aby sa choval typicky "muzsky",podla vzoru prave tych muzov,ktori to napokon bohuzial v manzelstve dotiahnu az tak daleko,ze biju svoje manzelky,psychicky tyraju svoje deti a oddavaju sa alkoholu./a to su prave ti,ako si spomenula aj u manzela tvojej priatelky/Preco si vybrala prave takeho?Urcite nie len kvoli peniazom,ale aj pre jeho "muzskost"
pre klm: ty sa chces zenit???a pritom mas takuto otrasnu mienku o zenach???nechapem o co ti ide a nechapem ani tvoj postoj ani to co tym sledujes, ked tu na fore kladies tuto otazku...ked ju milujes, tak by si nemal vobec co riesit..alebo co ju vobec nepoznas? a ten tvoj uvodny prispevok teda vobec nevyzera ako od chlapa co sa chce zenit, skor ako od chlapa co sa prave rozviedol...
nj. je smutne ze sa niekto necha tak ponizovat..
ach boze, klm a fred, vy ste asi zozrali polku sveta... Su aj zlatokopky, to je jasne - neriesim.
Ale nechapem co je Vam cudne na tom, ze normalna zena chce schopneho muza? Nie loosera co ho zivi zena, ktory sa vala na gauci a chlasta pivo a nedonesie domov ziadne prachy.
Povazujem sa za normalnu zenu. A to znamena aj to, ze si zarobim na seba v pohode, ale do buducnosti, s velkym bruchom a malym deckom asi prachy moc nezarobim a hlavne vtedy chcem oporu od muza. To je vsetko, chapando?
Fred ma v jednom pravdu.Strasne zalezi na rodine v akom clovek vyrasta. Podla toho z akej vrstvy pochadzas,mas aj nazor na svet.Najlepsi su ale taky "normalni ludia"-normalne zarabajuci,ktory nemaju ani vela ani malo. S inteligenciou su na tom najhorsie "cerstvy bohaci",ktory nevedia co zo sebou
fred by si sa cudoval kolko je chlapov s VS , na vonok sa zdaju byt inteligentni, vela zien po nom tuzi lebo ma peniaze a postavenie, ale v skutku ho tie peniaze aj menia..lebo ma prachy , tak je sprosty arogantny sebec ktory si dovoli este viac tyrat manzelku, a keby ho chcela aj udat tak on ma ovela viac ,,kontaktov ,, a ona sama nic neezmoze...a poznam take zeny aj z reality, ze maju navonok uspesneho chlapa, ale vymenili by ho mozno aj za korunu za chudobneho..lebo neznamena ze ked je chudobny je aj sprosty, ale samozrejme su aj chudobni a sprosti...a ako povedala katika, ja taktiez poznam rodiny ktore nie su bohate ale su ovela stastnejsie akoniektore co maju ,, vsetko,,...
pre katika88:Neviem,ako je to s tvojim priatelom,netvrdim,ze kazdy,kto pochadza z chudobnejsich vrstiev,je menej inteligentny.Ale,bohuzial,je to naozaj aj o tom vzdelani.Nasilie na zenach,hrubost a arogancia sa prejavuje skor v nizsich socialnych vrstvach a u ludi s nizsou inteligenciou ako u ludi,ktori maju stabilnu,dobre platenu pracu.Cim je nizsia inteligencia,cim je nizsie spolocenske zaradenie,tym je vecsi predpoklad na asocialne spravanie./vid rodiny alkoholikov,tyranov a bitkarov/
Jedine,co zenam vycitam,je to,ze chcu,aby partner dobre zarabal,co schvalujem,ale zaroven chcu,aby sa choval typicky "muzsky",podla vzoru prave tych muzov,ktori to napokon bohuzial v manzelstve dotiahnu az tak daleko,ze biju svoje manzelky,psychicky tyraju svoje deti a oddavaju sa alkoholu.
Fred a to akoze podla teba chudobny chlapec je menej inteligentny ci co?Lebo pises toto: "V rodinach,kde je muz viac inteligentny a navyse dobre zaraba,je ovela vecsia pohoda a aj vzajomny vztah sa upevnuje."