teda coho su schopne spravit kvoli inemu .muzovy....ako dokazu spalit mosty po rocnom vztahu ...a len kvoli zabave,aute,peiazoch,...aj ked bezcharakternost dotzcneho muza si uvedomia az vtedy ked ju pretiahne a uz sa nebude musiet hrat na zvodcu.... preco to robite zeny???
o co ide zenam???
sorry:)
pre ivka2:Precitaj si moj prispevok este raz,pretoze si ho vobec nepochopila.Vobec som nenapisal,ze pricinou rozvodov su zeny,napisal som,ze prave ony su tyrane partnermi,ktori su z nizsich socialnych skupin.Chcel som tym povedat,ze zit v chudobe nie je len prejavom skromnosti,ale ze to aj zhorsuje kvalitu vztahu,pretoze chudoba nedopraje cloveku,aby mohol zit tak,ako by chcel.
Teda chudoba,zle socialne podmienky,nizsie vzdelanie partnera su pricinou rozvodov a nie zeny.
fred: ty pracujes na statistickom urade ze vies ze pricinou rozvodov su zeny???nehovorim ze zeny su bezchyby , lenze vy ste sa tu teraz riadne ,,obuli,, do zien, ako keby sme boli posledne bosorky na svete...a vy anjelikovia...
pre katika88:Pozri si statistiky rozvodov,z akych pricin vznikaju a kto sa najcastejsie rozvadza a potom pochopis,ze peniaze sice nie su vsetko,ale bez nich sa vyrazne zhorsuje kvalita aj manzelskeho zivota,pretoze existencne problemy su velmi dolezitym prvkom,ktory sa podiela na pricine rozvodov.Aj to si vsimni,ze vecsinou su zeny tyrane v tych rodinach,ktore su socialne slabsie,resp.partner je z nizsej socialnej triedy/tym nechcem nikoho urazit,ale bohuzial je to tak/.V rodinach,kde je muz viac inteligentny a navyse dobre zaraba,je ovela vecsia pohoda a aj vzajomny vztah sa upevnuje.
BYT BOHATYM NEZNAMENA AUTOMATICKY BYT ZLYM A BEZCHARAKTERNYM.To nas len ucili za socializmu,ze peniaze kazia charakter cloveka a ze ten,ktory je bohaty,je odsudeniahodny.
Na zaver:Ja nie som bohaty,skor naopak,aj ked mam VS,ale napriek tomu som napokon pochopil,ze je to tak,ako som to pred chvilou uviedol.
Fuha no napisali sa tu rozne veci co ma ale dost sokovalo je ten vas pesimisticky pohlad na tuto temu.To akoze teraz vsetky baby su len na prachy a muzi myslia len na sex?Zivot sa s vami musel kruto zahrat ked mate taketo zmyslanie.Iste su aj taki ludia a neni ich malo ale hadzat vsetkych do jedneho vreca sa mi nezda fer.Ja svojho priatela lubim aj ked je on a jeho rodina chudobna a nevymenila by som ho za nejakeho prachaca.Isteze peniaze su tiez v zivote dolezite ale urcite len samotne peniaze nemozu stacit k tomu aby bol clovek stastny.Je vela ludi ktori nemaju peniaze nazvys a su spolu omnoho stastnejsi nez prachaci.
podla mna tak ako kazda zena ma iny nazor na chlapa...tak aj kazda zena ma iny nazor na to aku by mal doniest domov vyplatu:)niektorej staci menej niektore potrebuju viac...no ale ked ju rozmaznate tak necakajte ze potom sa este bude vediet uskromnit:)musis si ju vediet vychovat tak isto ako aj my zeny si usime vychovat chlapov:)a ked je vazne zlatokopka tak zbytocne stracas cas ...a dufam ze ma teraz za to nikto neodstreli:)
fred...no no ..to sa aj ja pytam.... kolko staci??...ale fred ybztocne to asi bude...lebo zena chce co to da...maximum co moze...ak chce nieco a ty jej mozes poukut lepsie vezme to....ako snub prsten./..."zlata obrucka mi bude stacit laska".... tha ju dostala...a aspon sa tvarila stastne..no po rokoch jej kamos kupil diamant a hned tu zlatu predala a chvastala sa s diamant./.
nie nenechala ma...len som chcel vediet ako to je....pretoze si ju chcem vziat..=) tak som kcel vediet par nazorov k tomu/..
Chcem sa opytat vsetkych zien,ktore tu pisali o tom,ze muz by mal vediet zabezpecit financne svoju rodinu,aku maju predstavu o tom,kolko by mal priemerny muz zarabat mesacne,aby bol v ich pohlade schopnym.Pomoze mi to ujasnit si svoju poziciu,na ktorej priecke stojim ja.Dakujem.
klm, prepac, ale to ze teba oklamala baba, ktoru si miloval, este neznamena, ze sme vsetky take.. citim, ze z teba ide riadny hnev na babu, co ti to urobila.. naozaj su aj normal baby, ktorym nejde o peniaze.. ale chce to cas, aby si zabudol..