Ja mam asi tiez nejaky problem...v poslednom case vela premyslam.predtym,ked som taketo rozmyslacie chvilky nemala,citila som sa byt stastnejsia.moj zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou,no niekedy som to zvladala celkom dobre,akosi menej citovo som k tomu pristupovala,ale veci sa zmenili a teraz trpim nespavostou a akousi celkovou nespokojnostou zrejme.
moja mama je uz 11rokov dusevne chora a mne robi problem vyrovnat sa s tym,ze jej nedokazem pomoct v tom,aby sa citila lepsie a to hlavne posledne 2roky,pretoze travim viac casu doma, s nou. mala som problemy aj v skole so skuskami pretoze som tuto situaciu u nas doma nezvladala(a moja mama bola uplne mimo z toho,ze sa mi nedari,mala silne depresie)a zrazu som bola aj ja na totalnom dne z toho vsetkeho-chytala ma beznadej a bezmocnost a strach ze pokaslem skolu a ze sposobim zhorsenie jej uz aj tak poskodeneho zdravia.a kazdy den som plakala aj 3x,ale nakoniec som to nejak ustala a pokracujem v studiu.vtedy,ked som toto prezivala,nikomu som to nepovedala,lebo som nechcela nikoho zatazovat.neskor ked uz bolo lepsie,vyrozpravala som to kamaratke a to mi dost pomohlo.mozno aj tu tkvie moj problem,ze sa nemam velmi komu zdoverit.priatela nemam a kamaratky su daleko,hoci su vzdy pri mne,ked potrebujem ich podporu....
ak k tomu mate co dodat,piste.