gainer

Príspevok v téme: gainer
uz neviem

ahojte..Mam 17 rokov, pomaly sa blizim ku 18..Moja vyska je 160 a mam 40 kg :( Moje BMI je podvaha..Som zufala...Neviem ani vysvetlit aky hnev mam na seba ze za 4 roky som nepribrala ani kilo :(Som z toho uplne zufala...Papam 6 krat denne uz 5 mesiacov a vysledok? ziadny...Brala som pangamin, peritol...nic nepomohlo :( Rucicka na vahe sa nezdvihla ani po 42 :( Stracam uz nadej ze dokazem aspon trosicku pribrat... Preto sa chcem spytat na vyrobok urceny pre kulturistiku, na nabratie objemu...Gainer... co si o tom myslite? myslim ze to je moja posledna sanca ako pribrat..su na neho velmi dobre ohlasy...Avsak kedze som dievca a netuzim mat ziadne svaly ale len pribrat neviem ci je to najvhodnejsie riesenie...Uz neviem co mam robit som z toho uplne zufala : Teda prosim preto o rady..Dakuje za pochopenie :)

doubledog

tak toto je ina haluz :)
domaca vyroba proteinoveho hydrolyzatu?

ale pokial viem, tak hydro je horke

zaujimalo by ma, co je to za kultura?
neni to nahodou len obycajny kefir?

hydro

Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.

Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja

hydroprotein@gmail.com
037 6338121

dr_house

Napisal som to preto lebo to tak je, nevedel som či je bohata či nie a podobne, ano jedz viac ako doteraz?Pri jej zdravotnom stave to asi nepomôže tak nemudruj, ani keby zožrala doslova pol kila chipsov nič z toho, treba stravu poriadnu,ale nie nutričny odpad,a s tou aktivitou, myslíš že do seba budeš trepač džem a podobne, sem tam zabehaš a už nemaš tuk ale svaly?Si na omyle, aktivitu ti ani netreba,hlavna je strava, ak chceš pribrať musíš aj tuk inak to proste nejde čista hmota respektíve vaha bez tuku je nemožna.

hipikll

Lebo kvalitne hovadzie maso je velmi drahe. A ako tu niekto pisal, ze 2 steaky - tak to by si musela byt dobre zazobana, aby si si dovolila.
proste len jedz viac ako doteraz, musis si roztiahnut zaludok.
A fyzicku aktivitu nezanedbavaj, aby sa svalstvo budovalo a nie len tuk.

uz neviem

kks...ked mi doma vobec nejeme hovadzie maso neviem preco proste stale kuracia alebo bravcove u nas je taky jedalnicek...a ja to proste zmenit nemosem lebo jeden chce to druhi tam to a treba sa aj prisposobuit...nas je doma 6 takze neviem ako...u nas je strava stale stereotypna ta ista...tak neviem ci by sa to dalo zmenit.. a aj ked by sme mali to maso tak urcite nie kazdy bozi den :

dr_house

Snažíš sa pribrať nezdravími jedlami čo je logické, ale myslím že strava s komplexnými sacharidmi a plnohodnotnými bielkovinami bude lepšia, taka pizza neobsahuje nič dobré, najlepšie sa priberá z hovädzieho mäsa,skús denne zjesť aspoň 2 steaky čo sa mäsa týka.

uz neviem

Hned po skole som zasla na velikansku fajnu pizzu..Stale hned ako pridem domov obedujem cize to nemeni nic na veci.. :) kks...citim sa taka plna : niekedy je mi z toho uz zle :( papam kazdy den chipsy... viem je to nezdrave ale chuti mi to a viem ze s nich sa taktiez pribera ale stale nic uz som z toho taka sklamana :(

uz neviem

Hm prave dnes som mala na desiatu 4 rozky s dzemikom a jednu buchtu s makom a k tomu male jablcko.. :) vsetko som stihla zjest...uz to tak trva od zaciatku skolz a nic..moja vaha? 41 kg :( nic sa od vtedy nezmenilo... : preto rozmyslam o gainery ale taktiez chcem prv podstupit kompletne vysetrenia...potom dam vediet ako to dopadlo ;) Nad gainerom stale rozmyslam ale mama mi to nejako nechce dovolit..uvidi sa po vysledkoch vysetreniach :)

dr_house

Máš pravdu aj podľa mňa je to skôr problem zdravotny, no ale chcela vedieť o gaineri tak som odpovedal,aktivita je potrebna to neberiem ale sú jedinci ktorí doslova môžu sa "prežierať"koľko chcú a nepriberú,a určite aktivita pomôže jedine k tomu negatívu že bude spaľovať, ak ale bude prijmať dostatok tak to nebudu veľke čísla,je nezdrave len prežierať sa a sedieť si na riti to ti neberiem.

Vergil

Nie, zle si ma pochopil. Napísal si jej, že z gaineru nenaberie svaly ani tuk a na to som reagoval. Neviem čo iné by sa z toho dalo nabrať, čo by aj bolo viditeľné na postave. A aktivita je určite potrebná! To, že chcem pribrať neznamená, že budem veľa jesť a málo sa hýbať. Aj tak som presvedčený, že v jej prípade sa jedná o zdravotný problém a neviem či jej niektorá z týchto rád tu pomôže.